Το Τατουάζ: Με μια δολοφονία που θα συγκλονίσει ολοκληρώνεται η σειρά

Χωρίς happy end ολοκληρώνεται για τον Ανδρέα Γεωργίου το «Tατουάζ». Τόσο όσον αφορά στο ρόλο του «Νικόλα» όσο και στη σχέση του με τον Alpha.

Οι πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ επιμένουν πως έχει δεχθεί ήδη πρόταση για υπογραφή «χρυσού» συμβολαίου με τον ΣΚΑΙ για να κάνει την επόμενη σεζόν, όχι μόνο μία, αλλά δύο σειρές. Ο ίδιος βέβαια και οι συνεργάτες του δεν έχουν ακόμη απαντήσει, καθώς θέλουν να ετοιμάσουν τον πιλότο της νέας σειράς και αμέσως μετά να τον δειγματίσουν και σε άλλα κανάλια.

Δείτε επίσης: Ποιο είναι το πρώτο πρόσωπο που έκλεισε ο Αντρέας Γεωργίου για τη νέα σειρά;

Ο ΣΚΑΪ, λόγω της πολύ μεγάλης οικονομικής πρότασης, θα έχει το προβάδισμα, ωστόσο υπάρχουν και φήμες που θέλουν και τον ΑΝΤ1 και το Οpen να θέλουν να εντάξουν το δημιουργό στο δυναμικό τους. Βέβαια, δεν αποκλείεται και ο Alpha να επιστρέψει με νέα πρόταση. Όλα αυτά όμως θα γίνουν αργότερα, προς το τέλος της σεζόν.

Δείτε επίσης: Το Τατουάζ Β’ κύκλος: Περιλήψεις Επεισοδίων 171 – 172 – 173 – 174-175 – 176 – 177 – 178

Άδοξο βέβαια θα είναι και το φινάλε του ρόλου που υποδύεται ο Ανδρέας Γεωργίου στο «Τατουάζ». Σε αντίθεση με τον έρωτα Αχιλλέα και Μελίνας στο «Μπρούσκο», αυτή τη φορά θα έχουμε τραγωδία, μιας και οι πρώτες πληροφορίες σύμφωνα με το περιοδικό αναφέρουν πως ο αστυνομικός Νικόλας θα δολοφονηθεί πέφτοντας νεκρός από σφαίρες εκτελεστών την ώρα του καθήκοντος.

Πηγή: gossip-tv.gr
Close