Πάτρα-ζωγραφιά-Τζωρτζίνας

Πάτρα: Νέες και ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς, μπλοκ εταιρίας φαρμάκου που δεν δόθηκε ποτέ στην Μαλένα βρέθηκε στην τσάντα της.

Πάτρα: Παιχνίδια, παιδικά ποδήλατα, ζωγραφιές, τετράδια και σχολικά βιβλία γεμάτα με τα γραμματάκια ενός παιδιού που μόλις είχε ξεκινήσει να μαθαίνει, αλλά δεν πρόλαβε, γιατί η μητέρα της, όπως την κατηγορούν, της στέρησε τη ζωή.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας στην ανακρίτρια

Είναι ό,τι απέμεινε για να θυμίζει τη Τζωρτζίνα, αλλά και από ό,τι πέρασε, βλέποντας την αδελφούλα της την Μαλένα, να αρρωσταίνει, να τρέχει από γιατρό σε γιατρό, να μπαίνει στο νοσοκομείο και τελικά να την χάνει.

Πάτρα: Το μπλοκ «μυστήριο» που ζωγράφισε η Τζωρτζίνα

Η εκπομπή «LIVE NEWS» εντόπισε ζωγραφιές της Τζωρτζίνας από εκείνο το διάστημα. Ζωγραφιές που έκανε σ’ ένα μπλοκ φαρμακευτικής εταιρίας, του φαρμάκου NEXAVAR, ενός φαρμάκου χημειοθεραπείας, που σύμφωνα με γιατρούς, χορηγείται σε ασθενείς οι οποίοι πάσχουν συνήθως από καρκίνο στα νεφρά ή το ήπαρ.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά Δασκαλάκη Πισπιρίγκου

Ένα φάρμακο ωστόσο, που σύμφωνα με τους γιατρούς της Μαλένας, δεν της χορηγήθηκε ποτέ, προκαλώντας ερωτήματα για το ποιος έδωσε και πού βρήκε ένα τέτοιο μπλοκ εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο η Τζωρτζίνα για να ζωγραφίσει.

«Δεν είχε χορηγηθεί ποτέ τέτοιο φάρμακο στη Μαλένα. Αυτό είναι ένα σκεύασμα για άλλου τύπου καρκίνου και σίγουρα όχι για λευχαιμία. Δεν υπάρχει στο νοσοκομείο και δεν το χρησιμοποιούμε», είπε ο ογκολόγος της Μαλένας.

Η σχολική τσάντα

Η σχολική της τσάντα, είναι μία ακόμα ανάμνηση από εκείνο τον καιρό. Η ίδια τσάντα που πριν λίγα χρόνια, όπως φαίνεται σε άλλη φωτογραφία, η μικρούλα φορούσε με καμάρι στη πλάτη της.

Σύμφωνα με το ελεύθερο τύπο, την ίδια τσάντα που κρατούσε γεμάτη χαμόγελο και πόζαρε στο δωμάτιό της γεμάτη περηφάνια που πια μεγάλωσε και πήγε στο δημοτικό.

Πάτρα-Μαλένα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η ιατροδικαστής Τσάκωνα προτείνει εκταφή της Μαλένας

Σήμερα αυτή η τσάντα κλείνει μέσα της μόνο αναμνήσεις. Τα συναισθήματα της Τζωρτζίνας όπως η ίδια τα αποτύπωνε στο χαρτί. Αρκετές φορές μαύρο μαρκαδόρο…

Ανάμεσα στις ζωγραφιές της, δυο λέξεις, κι αυτές γραμμένες με μαύρο χρώμα. «Καλή μαμά». Υπήρχαν όμως και όμορφες στιγμές, στιγμές που το παιδί που ζωγράφιζε με χρώματα ζωηρά, χαρούμενα, ζωγραφιές αφιερωμένες στη γιαγιά της, τη μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close