Πάτρα: Οι πολύωρες συζητήσεις Ηλιάδη και Δασκαλάκη – Ο Δασκαλάκης γνώριζε πολλά

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδία της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς υπήρξαν πολύωρες συζητήσεις ανάμεσα Ηλιάδη και Δασκαλάκη και πως ο  Δασκαλάκης γνώριζε πολλά ανέφερε ο Ανδρέας Ηλιάδης.

Νέα στοιχεία έφερε στο φως ο γιατρός της μικρής Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης σχετικά με τους γονείς του άτυχου κοριτσιού και την αντιμετώπισή τους πριν και μετά την ασφυξία της.

Παράλληλα, για τις ιατροδικαστικές εκθέσεις που αφορούν τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα αλλά και τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπίριγκου και του Μαΐου Δασκαλάκη μίλησε ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα θολά σημεία στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Και ενώ όλο και περισσότερα στοιχεία γύρω από τους θανάτους των μικρών κοριτσιών έρχονται στο φως, η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου εξακολουθεί να αρνείται κάθε περίπτωση εγκληματικής ενέργειας από μέρους της.

«Η ανακοπή της μικρής Τζωρτζίνας μας δυστυχώς θα είχε φέρει ήδη το τέλος της. Σίγουρα εμείς παλεύουμε μέχρι τέλους αλλά, ξέραμε πάρα πολύ καλά ότι αυτά που θα βλέπαμε θα ήταν πάρα πολύ δύσκολα και δύσκολα διαχειρίσιμα».

Πάτρα : Νέα στοιχεία στο φως – Σε δύο στάδια η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Δέκα νέα στοιχεία-Το πανάκι δεν ήταν πρωτοβουλία της Ρούλας να δωθεί αλλά του Μάνου

«Όταν μάλιστα ως γιατροί είμασταν υποχρεωμένοι να πάρουμε το ιστορικό των δύο περιστατικών πραγματικά η δική μας η ομάδα έμεινε εμβρόντητη.

Δηλαδή δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι υπήρχαν δύο τέτοιου είδους αιτιολογίες θανάτων οι οποίες δεν στοιχειοθετούνταν με τίποτα και μας δυσκόλευε τρομερά στο να διαχειριστούμε την περίπτωση της Τζωρτζίνας», είπε αρχικά ο γιατρός.

«Όταν είχα απευθυνθεί στην ψυχιατρική κλινική δεν εισακούστηκα δεν ξέρω γιατί έκλεισε εκείνη η πόρτα που νομίζω. Να σας πω ότι τον Απρίλη του 21 ανοίξαμε αυτή την πόρτα.

Πάτρα: ΣΟΚ και αποτροπιασμός: Όλα τα μηνύματα Ρούλας-Μάνου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

Αυτή η πόρτα με το που άνοιξε είχε ήδη κλείσει, γιατί έγινε και μια ενέργεια που κατά τη γνώμη μου καθ’ όλα λανθασμένη, ότι το κατάλαβε πολύ νωρίς η οικογένεια την επομένη ήρθαν οι γονείς της Τζωρτζίνας και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να επαναληφθεί το ραντεβού το συγκεκριμένο».

Αποκάλυψη για Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου

«Μετά από πολύωρες συζητήσεις που έκανα με τον συγκεκριμένο εκτός από την μητέρα, έκανα και πολύωρες συζητήσεις με τον πατέρα και γνώριζε πολλά πράγματα.

Και να σας πω ήταν ενήμερος ότι ο Ηλιάδης έχει σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια. Το παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας δεν με προσέγγισε ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Δεν το επιδίωξε αντίθετα με παραπλάνησαν σε μια ψεύτικη εικόνα με τα περίφημα SMS και τις συζητήσεις, με κοροϊδεύανε και κοροϊδεύανε και την εντατική.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη

Για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να τον καταλάβω η μητέρα επικοινώνησε μαζί μου την ώρα της ανακοπής του παιδιού της και μου ανακοίνωσε ότι τα πράγματα δεν είναι καλά.

Της είπα σταμάτα και άφησε τους γιατρούς να κάνουν της δουλειά τους και μετά με πήρε και ένα δεύτερο τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε το θάνατο», έκλεισε ο γιατρός. Σύμφωνα με το nassosblog.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close