Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνοντας από την ανακρίτρια

Πάτρα: Οι πρώτες δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη βγαίνοντας από την ανακρίτρια. Ραγδαίες οι εξελίξεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση στην Πάτρα με τον Μάνο Δασκαλάκη να προχωράει στις πρώτες του δηλώσεις μόλις βγήκε από την ανακρίτρια. 

Ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις βγήκε από την ανακρίτρια και αμέσως προχώρησε σε πρώτες δηλώσεις στα τηλεοπτικά κανάλια. Συγκεκριμένα βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στο γραφείο της ανακρίτριας με τον κόσμο που ήταν εκεί να τον αποδοκιμάζει. Διαβάστε παρακάτω:

Ο ίδιος δηλώνει «σοκαρισμένος», λέγοντας πως μέχρι τώρα η προφυλακισμένη κατηγορούμενη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα –

«Ήταν υπόδειγμα μητέρας»

«Σοκαρισμένος» δηλώνει από τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών του, ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις αμέσως αφότου συνάντησε την ανακρίτρια στην Ευελπίδων όπου και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας για την οποία κατηγορείται η σύζυγός του.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους, «είναι πολύ δύσκολη στιγμή», συμπληρώνοντας πως είναι σοκαρισμένος καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέχρι τώρα υπόδειγμα μητέρας και συζύγου. «Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», είπε.

Δήλωσε, επίσης, πρόθυμος να συνεργαστεί με τις αρχές για την υπόθεση του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε και στη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου και τις καταγγελίες περί κακοποίησης της Τζωρτζίνας λέγοντας ότι «δεν ισχύουν τα περί κακοποίησης. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία μετά από κλήση και αυτοί ξέρουν τι έχει γίνει» ενώ για τη δεύτερη περίπτωση είπε ότι «το παιδί πήγε στο Καραμανδάνειο με κάτι δερματικό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Πηγή: protothema.gr
Close