Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Νέες αποκαλύψεις  στην υπόθεση της Πάτρας που σοκάρουν. Με αυτόν το τρόπο ζούσαν οι Ρούλα Πισπιρίγκου με την οικογένεια της.

Στην υπόθεση της Πάτρας δεν σταματάνε οι εξελίξεις καθώς και κάθε μέρα έρχεται και από μια νέα αποκάλυψη. Με ποιόν τρόπο ζούσε η Ρούλα ο Μάνος και τα τρία μικρά παιδιά; Υπήρχε οικονομικό πρόβλημα; Διαβάστε παρακάτω:

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένειά της Ρούλας Πισπιρίγκου και για τον τρόπο τον οποίον ζούσαν κατά την διάρκεια των τελευταίων τριάντα τριών μηνών που πέθαναν τα τρία τους παιδιά.

Πάτρα-Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: Έγγραφο «φωτιά» από το νοσοκομείο Παίδων

Η πρωινή εκπομπή του ANT1 είπε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμα τον τρόπο που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ζούσαν στην Πάτρα με αρκετή άνεση παρά το γεγονός ότι αντιμετώπιζαν φαινομενικά σοβαρά οικονομικά προβλήματα

«Υπάρχει οικονομικό πρόβλημα! Δεν έχει η οικογένεια να στηρίξει την Ρούλα. Απλά της λένε να κάνει υπομονή γιατί θεωρούν ότι θα την βγάλουν. Θεωρούν ότι έχουν δύναμη όπως την είχαν. Δεν υπάρχει δύναμη, δεν υπάρχει κανείς να τους καλύψει και να τους υποστηρίξει.

Ρούλα-Μάνος

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι πέντε ευκαιρίες που είχαν δοθεί για να αποτραπεί ο θάνατος των παιδιών

Έπαιρνε τηλέφωνο τον Δήμαρχο να της κλείσει το δωμάτιο του Καραμανδανείου, να είναι μόνη της. Έπαιρνε τηλέφωνο την κοινωνική υπηρεσία γιατί ήταν μια «μανούλα χαροκαμένη» που έπρεπε να την λυπηθούν, να την στηρίξουν να πάει στην Αθήνα.

Ξέρετε πόσους εράνους είχαμε κάνει στην πόλη; Πόσοι αγώνες έγιναν, ποδοσφαιρικοί, για να μαζευτούν χρήματα, να τους στηρίξει ο κόσμος; Άρα ζούσαν με τους εράνους, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιοι οικονομικό πρόβλημα;

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τεστ DNA σε Πισπιρίγκου Δασκαλάκη Τι εξετάζει η αστυνομία

Βεβαίως! Και τα τα γνωρίζουνε! Οι ίδιοι τα ξέρουν. Οι δικοί της είναι εξαφανισμένοι. Έχουν κλειδωθεί, δεν κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνουν και δεν κυκλοφορούν. Έως ότου, λένε, να βγει η κόρη τους έξω γιατί είναι αθώα! Και όταν βγει θα το γλεντήσουνε κιόλας, σύμφωνα με το ciao θα πάνε για ποτάρες!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close