Πάτρα  – Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα νέα στοιχεία για την κεταμίνη που την καίνε –  Τα ευρήματα συνηγορούν προς εγκληματική ενέργεια και για την Ίριδα. 

Ολοκληρώθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ο ποσοτικός έλεγχος στα φάρμακα που λάμβανε η Τζωρτζίνα στο «Αγλαΐα Κυριακού» και τα αποτελέσματα έχουν παραδοθεί ήδη στην ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, τα ποσοστά στα φάρμακα ήταν εντός ορίων και δικαιολογούνται απόλυτα από τη θεραπευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι μέχρι και τη στιγμή που πέθανε. Σε αυτές τις ουσίες έγινε η ποσοτική ανάλυση με έναν και μόνο στόχο: να μην υπάρχει το οποιοδήποτε κενό για τυχόν υπερβολική δοσολογία.

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η αποκάλυψη του Λύτρα για τον λόγο που παραιτήθηκε από την υπεράσπιση της Πισπιρίγκου

Στα επιτρεπτά όρια βρέθηκαν: μιδαζολάμη, νορδιαζεπάμη, κλοβαζάμη και ο μεταβολίτης της. Στα αναισθητικά φάρμακα βρέθηκαν: κεταμίνη, νορκτεταμίνη (μεταβολίτης κεταμίνης), λιδοκαΐνη, πριλοκαΐνη. Η ποσότητα της κεταμίνης ήταν εκείνη που σκότωσε το παιδί, αφού του προκάλεσε βλάβες στο συκώτι και σε άλλα όργανα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται να καταρρίψει τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι δόθηκε κεταμίνη στο παιδί στη φάση της ανάνηψης. Τα αποτελέσματα παραδόθηκαν στον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη σύμφωνα με το newsbomb.gr  ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα συντάξει και θα παραδώσει ολοκληρωμένη την ιατροδικαστική έκθεση.

Ιατροδικαστής για Ίριδα: Τα ευρήματα συνηγορούν προς εγκληματική ενέργεια

Την ίδια ώρα, την άποψη πως τα ευρήματα που υπάρχουν σχετικά με το θάνατο της Ίριδας συνηγορούν στην εγκληματική ενέργεια εξέφρασε μιλώντας στο Mega η ιατροδικαστής Ελπίδα Σπανουδάκη.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η υποψία του Μάνου και αντεπίθεση της Ρούλας

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

«Ειδικά στην περίπτωση της μικρής Ίριδας, τα ευρήματα είναι πάρα πολλά, τα οποία συνηγορούν προς την εγκληματική ενέργεια. Μας δίνουν δηλαδή με τη μέθοδο του αποκλεισμού ως αιτία θανάτου την ασφυξία και ως είδος θανάτου την εγκληματική ενέργεια», ανέφερε η ιατροδικαστής.

«Αυτά προκύπτουν από τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις, από τη νεκροψία – νεκροτομή, αλλά και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που ήταν καθαρές, ενώ έχουμε μιλήσει και για τον γονιδιακό έλεγχο που έγινε και βγήκε καθαρός», προσέθεσε η κυρία Σπανουδάκη.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Οι κατηγορίες του Μάνου μπροστά σε δικηγόρο της Ρούλας για τους θανάτους των παιδιών

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

Για το γεγονός ότι δεν φάνηκε από την πρώτη στιγμή η αλήθεια στην υπόθεση της Ίριδας, η ιατροδικαστής εξέφρασε την άποψη ότι δεν έγινε σωστή συνεκτίμηση των ευρημάτων από τον ιατροδικαστή και τον παθολογοανατόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close