Πάτρα : Σπάει την σιωπή της η χαρτορίχτρα της Ρούλας  – Η απάντηση της μητέρας  βίντεο

Πάτρα : Τι αναφέρει η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου –  Τι λέει η μητέρα 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να δοθεί τέλος στο θρίλερ της Πάτρας καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα ολοκληρώθηκαν οι ιστοπαθολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας και σύντομα περιμένουμε εξελίξεις.

Την ίδια ώρα ενδιαφέρον έχει η συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πρωινό» η χαρτορίχτρα που επισκεπτόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία πίστευε πως της έχουν κάνει μάγια.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Yπό το βλέμμα του Ράικου οι φαρμακευτικές ουσίες που έλαβε στο 9μηνο διάστημα των νοσηλειών της η Τζωρτζίνα

«Ιισχυριζόταν τα δικά της ότι είναι μαγεία και ότι έχανε τα παιδιά της από μάγια. Πίστευε ότι τα έκανε συγγενικό της πρόσωπο.

Είχε χωρίσει με τον Μάνο και το πρόβλημα ήταν το πώς θα τα ξαναβρεί μαζί του. Εγώ της είπα μπορεί να φταίει η συμπεριφορά της λίγο και να το κοιτάξει καλύτερα. Ήταν χειριστική τον πίεζε.

Λίγες στιγμές αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας ενημέρωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είδε όσα δήλωσε η χαρτορίχτρα και επικοινώνησε με την εκπομπή σύμφωνα με το znews.gr . Θέλησε να κάνει μία ξεκάθαρη δήλωση και να διαψεύσει ότι επισκέφθηκε ποτέ χαρτορίχτρα.

Δείτε επίσης : Πάτρα  Γρηγόρης Λέων : Η νέα ανάρτηση φωτιά  Έχω πολλά ερωτηματικά για την αμέλεια

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close