Πάτρα : Στην ανακρίτρια ΤΩΡΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου για Μαλένα και Ίριδα

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου Δήμητρα περνά το κατώφλι της 35ης ανακρίτριας για  να καταθέσει για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και 6 μηνών Ίριδας Δείτε το βίντεο.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έφτασε το πρωί της Δευτέρας στην πρώην Σχολή Ευελπίδων, ώστε να καταθέσει στην 35η ανακρίτρια για την Μαλένα και την Ίριδα.

Όπως φαίνεται κλείνει σταδιακά ο κύκλος των μαρτυρικών καταθέσεων και μέτρα αντίστροφα ο χρόνος για τη δεύτερη απολογία της 33χρονης από την Πάτρα, σχετικά με τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της.
Η 35η τακτική ανακρίτρια Ευγενία Τζωρτζάτου έχει ήδη καλέσει περισσότερους από δέκα μάρτυρες στο γραφείο της, με κομβικότερους τους ιατροδικαστές Νίκο Καρακούκη και Νίκο Καλόγρια που κατέθεσαν όσα διαπίστωσαν για τους θανάτους της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο ιατροδικαστές στις καταθέσεις τους αναφέρθηκαν εκτενώς στο πόρισμα τους που βρήκε ως αιτία θανάτου των δυο παιδιών τον ασφυκτικό μηχανισμό.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η επικοινωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον γνωστό ιατροδικαστή μέσα από τη φυλακή

Μάλιστα, φέρονται να εξήγησαν ότι ο ασφυκτικός μηχανισμός βεβαιώνεται από εκδορές κατά το ριζορρίνιο και εντύπωμα στη δεξιά παρειά κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Μαλένας Δασκαλάκη κατά την επισκόπηση των φωτογραφιών, αλλά και τις «κακώσεις εν ζωή γενόμενες στοματικού βλεννογόνου/άνω χείλους στόματος κατά τον νεκροψιακό έλεγχο της Ίριδας Δασκαλάκη και την επισκόπηση των φωτογραφιών σε συνδυασμό με το ανευρεθέν πανάκι που έφερε ικανή ποσότητα αίματος».

Τον κύκλο των καταθέσεων άνοιξαν η ιατροδικαστής Χριστίνα Τσάκωνα και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης. Στις τρίωρες καταθέσεις τους οι μάρτυρες κλήθηκαν να απαντήσουν σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με τα συμπεράσματα τους που αφορούν τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη.

Δείτε επίσης : Πάτρα : Ο Όθωνας Παπαδόπουλος απαντά με μήνυση στον Αλέξη Κούγια

Στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε προ ημερών και ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με το nassosblog.gr , ο οποίος δεν ήταν παρών στους θανάτους των δύο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας αλλά κλήθηκε ελάχιστα λεπτά αργότερα. Ο ίδιος περιέγραψε τι ακολούθησε στα νοσοκομεία και επανέλαβε ότι η 33χρονη ήταν μια καλή μητέρα που φρόντιζε τα παιδιά της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close