Πάτρα: Τι είδε η Τζωρτζίνα στην Ίριδα

Πάτρα: Απίστευτες αποκαλύψεις, τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει η μητέρα της στην Ίριδα.

Συλλήψεις ακόμα και αύριο

Απίστευτες αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας. Μάρτυρες και άνθρωποι που έζησαν από κοντά την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών μιλούν πλέον ανοιχτά.

Η αστυνομία φαίνεται πως έχει στα χέρια της τα στοιχεία που χρειάζεται. Μετά από μία ενδελεχή έρευνα, φέρεται να έχει καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνουν και συλλήψεις έως αύριο, Τετάρτη.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα στόματα είναι πολλά που έχουν «ανοίξει»

«Τι είδε η Τζωρτζίνα να κάνει στην Ίριδα η μητέρα»

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο, που «πάγωσε» τους πάντες, που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, υπάρχει ένα στοιχείο που προκαλεί ανατριχίλα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, η Αστυνομία έχει συμπεράνει τι έγινε εκείνο το πρωί. Το πρωινό που έφυγε από την ζωή η Ίριδα. Η Τζωρτζίνα κάτι είδε εκείνο το πρωί. Είδε τη μητέρα της να φροντίζει την Ίριδα ή την είδε να κάνει κάτι άλλο; Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει τα παρεπόμενά του.

Πάτρα-Τζωρτζίνα-Γονείς

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η μητέρα ενοχλει συνεχώς την μάρτυρα που θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

Είναι απαντημένα από τις αρχές αυτές. Δεν πρέπει να υπάρχει ανυπομονησία. Οι Αρχές σπεύδουν βραδέως γιατί δεν πρέπει να γίνει λάθος. Ήδη οι ιατροδικαστικές υπηρεσίες έχουν απευθυνθεί σε νομικούς για τη σύνταξη της έκθεσης τους» τόνισε ο δημοσιογράφος της, επισημαίνοντας πως η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική» είπε με νόημα ο δημοσιογράφος.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έριξε το Twitter-Τι αποκάλυψε

Σύμφωνα με το newsbreak, με τελευταίες πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα το Ανθρωποκτονιών θα καλέσει για καταθέσεις μάρτυρες – «κλειδιά» και ίσως προχωρήσει σε συλλήψεις ακόμα και αύριο, Τετάρτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close