Πάτρα: Η βασική μάρτυρας και οι ενοχλήσεις της μητέρας

Πάτρα :Βασική μάρτυρας έτοιμη να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα για την υπόθεση των τριών θανάτων των άτυχων παιδιών – Οι ενοχλήσεις από την μητέρα  

Καθημερινά τα όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, είναι καταιγιστικά. Οσο προχωρά και η διαδικασία των καταθέσεων, τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι ακόμα πιο συνταρακτικά.

 

Δείτε επίσης : Πάτρα: Αναμένουμε συλλήψεις μέσα στην εβδομάδα για τους θανάτους των τριών παιδιών

Πάτρα: Η μητέρα ενοχλει συνεχώς την μάρτυρα που θα απευθυνθεί στον εισαγγελέα

 

Εφιάλτης για μία εκ των βασικών μαρτύρων, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και μάλιστα δύο φορές, έχει γίνει -σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος»- η μητέρα των τριών κοριτσιών Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα, ωστόσο, με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», μια από τις βασικές μάρτυρες στην υπόθεση έχει αρχίσει να αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς υποστηρίζει πως δέχεται διαρκώς ενοχλήσεις από τη μητέρα των κοριτσιών και το περιβάλλον της.

Η ίδια η μάρτυρας, μιλάει για εμμονή της Ρούλας Πισπιρίγγου μετά από την παρουσία της στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Η μάρτυρας υποστηρίζει πως δέχεται τηλεφωνήματα ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, και πως πλέον ετοιμάζεται να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα καθώς η κατάσταση αυτή την έχει τρομοκρατήσει.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έριξε το Twitter-Τι αποκάλυψε

Αυτό που δεν έχει γίνει σαφές, ήταν το τι ενόχλησε τόσο τη μητέρα των τριών άτυχων κοριτσιών. Είναι το περιεχόμενο της κατάθεσης που έδωσε η βασική μάρτυρας αυτό που προκάλεσε την εμμονή της μητέρας ή τα όσα είπε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη; Η μάρτυρας, πάντως, αναμένεται να προχωρήσει τις διαδικασίες έτσι ώστε να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα και την έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα.

Πάτρα: Η βασική μάρτυρας και οι ενοχλήσεις της μητέρας

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται σύμφωνα με το newsbomb.gr πως η μητέρα των τριών κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγγου, παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και τα γραφόμενα για την υπόθεση της Πάτρας.

Αγνωστο παραμένει αν έχουν δεχθεί τηλεφωνήματα ή άλλου είδους οχλήσεις κι άλλα πρόσωπα που έχουν μιλήσει για την περίεργη αυτή ιστορία, που συγκλονίζει την χώρα από τις αρχές Φεβρουαρίου μετά την πρώτη αποκάλυψη της «Π».

Είναι πλέον σαφές ότι η μητέρα παρακολουθεί τα πάντα και προσπαθεί προφανώς με τη βοήθεια των δικών της ανθρώπων να μην «ξεφύγει» το παραμικρό! Δεν είναι τυχαίο πως προ ημερών αλλά και το Σάββατο δήλωνε «ενεργή» σε συζήτηση που γινόταν στα social media για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ομως δεν παρενέβη.

Τι δηλώνει στο pelop.gr το «περιβάλλον» Πισπιρίγκου για την «ενόχληση» μάρτυρα

Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», σχολιάσανε στο pelop.gr άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με δημοσιεύματα πως γυναίκα μάρτυρας ετοιμάζεται να προσφύγει στον Εισαγγέλεα καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών παιδιών της έχει γίνει «εφιάλτης», από τη στιγμή που μίλησε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ».

Διαψεύδουν κατηγορηματικά πως η Ρούλα Πισπιρίγκου ενόχλησε οποιονδηποτε έχει μιλήσει όλα αυτό το διάστημα για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών της και αυτό γιατί οπως δηλώνουν είναι σε θέση – στο ευρύτερο περιβάλλον της μητέρας – να γνωρίζουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ίδια, η οποία εκτός από το πένθος που βιώνει καλείται να διαχειριστεί και την στοχοποίηση της.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close