Πάτρα: Το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου θα δούμε πως αυτό είναι το απολογητικό υπόμνημα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

H Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως αναμενόταν άλλωστε, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου της Όθωνα Παπαδόπουλου το υπόμνημα στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Αρνείται κάθε κατηγορία για τους θανάτους των τριών παιδιών της και δηλώνει πως ούτε κατά διάνοια είχε περάσει ποτέ από την σκέψη της κάτι τέτοιο.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Απίστευτο ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε μήνυση στο γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη

Αφηγείται με όλες τις λεπτομέρειες την πορεία της υγείας των παιδιών αλλά και την οικογενειακή της ζωή από την 14 Απριλίου 2019 μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2022 που «έφυγε» η Τζωρτζίνα.

Πάτρα-Τρία-Παιδιά

Δείτε ακόμη Πάτρα : Τα μηνύματα Πισπιρίγκου Δασκαλάκη επιβεβαιώνουν δραματικά τις υποψίες Ηλιάδη

Το υπόμνημα περιλαμβάνει καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών από όπου νοσηλεύθηκαν τα παιδιά αλλά και έναν απίστευτο αριθμό φωτογραφιών των παιδιών προκειμένου να αποδείξεις ότι δεν υπήρχαν σημάδια στα πρόσωπά τους.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Γράφει ακόμη ότι τα σημάδια όταν μεταφέρθηκε η Ιριδα δεν υπήρχαν στο πρόσωπό της. Επικαλείται δε τις καταθέσεις τραυματιοφορέων οι οποίοι δήλωσαν ότι τα σημάδια έγιναν είτε από τους ίδιους όσο έκαναν ΚΑΡΠΑ στο βρέφος, είτε στο Νοσοκομείο από γιατρούς. Σύμφωνα με το nassosblog.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close