Πάτρα : Τα μηνύματα  Μάνου – Ρούλας επιβεβαιώνουν τις υποψίες Ηλιάδη

Πάτρα : Τα μηνύματα Μάνου – Ρούλας επιβεβαιώνουν τις υποψίες Ηλιάδη – ο Μάνος Δασκαλάκης γνώριζε για τις σοβαρές υποψίες του.

Μηνύματα αλλά και καταθέσεις από το παρελθόν επιβεβαιώνουν πλήρως τα όσα υποστήριξε στο twitter ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης, τα οποία δημοσίευσε χθες η εφημερίδα «Πελοπόννησος» σε εκτενές ρεπορτάζ.

Και ποιος δεν θυμάται τα sms που αντάλασσαν Μάνος και Ρούλα, πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Η Πισπιρίγκου, στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021, στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Δασκαλάκη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Ρούλα: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ».

Μάνος: «Το παιδί πού είναι;… Αν κάνεις καμιά μ*** θα γίνει της π***. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα… Θα γίνει της π***… Παίρνω τη μάνα σου… Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις, κάνε ότι γουστάρεις… Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…»!

Μάνος: «Δεν θα μας κάνεις όλους μ*** εσύ με το έτσι θέλω… Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν. Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση… Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι».

Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέας Ηλιάδης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που χτύπησε το «καμπανάκι» για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας. Κάτι που είχε πει και στο παρελθόν. Στην κατάθεσή του στην 18η ανακρίτρια στις 8 Απριλίου για τέσσερις ώρες περιέγραφε τα όσα έγιναν.

Δείτε επίσης ; Πάτρα: Οι πολύωρες συζητήσεις Ηλιάδη και Δασκαλάκη  Ο Δασκαλάκης γνώριζε πολλά (Βίντεο)

Ο κ. Ηλιάδης στις 11 Απριλίου δέχεται ένα τηλεφώνημα από το Καραμανδάνειο για ένα κοριτσάκι που έχει υποστεί καρδιακή ανακοπή. Η συμπεριφορά της μητέρας οδηγεί τον κ. Ηλιάδη στη σκέψη ότι υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει στη μητέρα το σύνδρομο Μινχάουζεν.

«Επισκέφτηκα 2 ψυχιάτρους τον διευθυντή και τον αναπληρωτή, κάθισα πολλή ώρα μαζί τους σε διαφορετικές συνεδρίες, τους εξωτερίκευσα τον προβληματισμό μου και ήθελα να γνωρίζω εάν υπήρχε αυτό το σύνδρομο στη περίπτωση αυτή ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Το ραντεβού κλείστηκε, αλλά υπήρχε μια δυστοκία από τη πλευρά της μητέρας γιατί περίμενε το σύζυγό της για να πάνε μαζί στον ψυχίατρο. Οι γονείς αμφισβήτησαν όλη αυτή τη διαδικασία με τον ψυχίατρο εξαιτίας των ερωτήσεων που έκανε ο ψυχίατρος στη μητέρα και μου είπαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχίσουν τις επισκέψεις στον ψυχίατρο», είπε ο κ. Ηλιάδης.

«Ο πατέρας, μού είπε, ”η γυναίκα μου δεν είναι τρελή” και ο ψυχίατρος που την εξέτασε μου είπε αργότερα ότι δεν διέγνωσε σε αυτή οξύ ψυχωσικό σύνδρομο», τόνισε ο γιατρός Ηλιάδης.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Τα θολά σημεία στο θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Το ζήτημα είναι ότι η Ψυχιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Ρίου, δεν έχει δώσει καμία απάντηση στα όσα κατήγγειλε ο γιατρός. Ο κ. Ηλιάδης είχε επικοινωνήσει με ψυχιάτρους προκειμένου να … προλάβει το «κακό» μια και ήταν βέβαιος πως πίσω από όλα αυτά κρυβόταν η βαριά ψυχιατρική ασθένεια «σύνδρομο Μινχάουζεν δι αντιπροσώπου».

Στις 12 καταθέτει η Πισπιρίγκου

Στις 12 το μεσημέρι ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου Οθων Παπαδόπουλος θα καταθέσει το υπόμνημα – κατάθεση της προφυλακισμένης πελάτισσάς του, για τους θανάτους των παιδιών της Μαλένας και Ιριδας. Οι εξηγήσεις θα είναι γραπτές και γίνονται με αφορμή το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα! Η Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν έχει σχέση με τους θανάτους των δύο άλλων της παιδιών, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6 μηνών Ιριδας, στο θρίλερ της Πάτρας.

Πληροφορίες αναφέρουν σύμφωνα με το pelop.gr πως η Ρούλα Πισπιρίγκου θα αναφέρει στην έγγραφη κατάθεσή της ότι δεν έχει καμία σχέση με τους θανάτους των παιδιών της. Και θα στηριχθεί στις πρώτες ιατροδικαστικές εκθέσεις που έγιναν στην Μαλένα και την Ιριδα, οι οποίες κατέληγαν σε παθολογικά αίτια. Πρόκειται για τις γνωστές εκθέσεις των ιατροδικαστών Τσάκωνα και Τσιόλα αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close