Πάτρα: Η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η Τζωρτζίνα ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, της Δέσποινας Σαββόγλου το κοριτσάκι ένιωθε την απειλή του θανάτου μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Πάτρα: H Μαλένα έπαιζε και περπατούσε δυο ώρες πριν πεθάνει

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι πολύωρες συζητήσεις Ηλιάδη και Δασκαλάκη Ο Δασκαλάκης γνώριζε πολλά (Βίντεο)

Αναφερόμενη στη ζωγραφιά που υπάρχει στην πίσω όψη του ίδιου χαρτιού, η κλινική ψυχολόγος επισημαίνει: «Απεικονίζονται οι δύο φιγούρες μέσα σε δύο καρδιές και οι δύο καρδιές μέσα σε έναν μεγάλο κύκλο που μοιάζει με μπαλόνι και τις περικλείει.

Το ότι περικλείονται σε ένα μπαλόνι και οι δύο και πετούν, δείχνει την προσπάθεια του παιδιού να μιλήσει και να κατανοήσει τον θάνατο της αδελφής της. Να αναπαραστήσει αυτό που δεν μπορεί να αναπαρασταθεί, τον θάνατο, το μη αναπαρασταθέν.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Ίριδα ήταν ζωντανή όταν έγινε η κάκωση στο στόμα της

Και μας επιτρέπει να υποθέσουμε ότι το γεγονός ότι είναι μαζί στο μπαλόνι μας δείχνει ότι ίσως και η ίδια να νιώθει την απειλή του θανάτου. Ίσως φοβάται ότι μπορεί να της συμβεί το ίδιο».

Τόσο οι γονείς όσο και οι νηπιαγωγοί της Τζωρτζίνας περιέγραψαν πως η ίδια μιλούσε για τον θάνατο της αδελφής της λέγοντας ότι η Μαλένα είναι πια στον ουρανό (και πετά).

«Φαίνεται ότι δεν υπάρχουν στοιχεία μιας διεργασίας πένθους στην οικογένεια, αλλά περισσότερο μιας αντικατάστασης του παιδιού με την απόκτηση νέου παιδιού (της Ίριδας).

Πάτρα: Αυτά βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Δέκα νέα στοιχεία-Το πανάκι δεν ήταν πρωτοβουλία της Ρούλας να δωθεί αλλά του Μάνου

Ωστόσο, μέσα από αυτές τις δύο ζωγραφιές βλέπουμε την προσπάθεια του παιδιού να επεξεργαστεί την απώλεια της αδελφής της» σύμφωνα με το nassosblog, προσθέτει η πραγματογνώμονας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close