Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-

Πάτρα: Σταματά το αυτό! Το παιδί είναι μία χαρά. Δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο. Το δεύτερο μέρος των διαλόγων φωτιά ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας συνεχίζει να απασχολεί το πανελλήνιο με τις αποκαλύψεις φωτιά να έρχονται καθημερινά στην επιφάνεια. Τα τελευταία 24ωρα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποια μηνύματα φωτιά ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη αλλά και την Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Τα μηνύματα τοποθετούνται χρονικά πριν η Τζωρτζίνα φύγει από την ζωή και ενώ ήταν ακόμη στο νοσοκομείο. Αυτά τα μηνύματα βάζουν σε σκέψεις τις αρχές αλλά και τον κόσμο αφού φανερώνουν μία άλλη πλευρά της κατά τα άλλα ευτυχισμένης και δεμένης οικογένειας που παρουσίαζαν ότι είναι πριν την σύλληψη της Ρούλας.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ανατριχιαστικές συνομιλίες Δήμητρας και Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Πέτρος Κουσουλός και ο Νίκος Νικολετάκης μέσα από το «ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ» έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα μηνύματα ανάμεσα στην Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και την Δήμητρα Πισπιρίγκου. Διαβάστε παρακάτω: 

Η Ρούλα στις 2.09 το μεσημέρι της 6ης Απριλίου 2021 στέλνει μήνυμα το οποίο αναστατώνει τον Μάνο αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της: Γράφει: «Να μου προσέχεις το παιδί και να θυμάσαι ότι σε αγαπάω πολύ»

– Μάνος: «Το παιδί πού είναι;…Αν κάνεις καμιά μ****** θα γίνει της π*******. Τους παίρνω όλους τηλέφωνο και την αστυνομία τώρα…Θα γίνει της π*******…

Δείτε ακόμα Πάτρα: ΣΟΚ και αποτροπιασμός: Όλα τα μηνύματα Ρούλας-Μάνου πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας!

Παίρνω τη μάνα σου…Το βράδυ θα πάω να πάρω το παιδί από το χωριό και μην τολμήσεις να μας ξαναενοχλήσεις κάνε ότι γουστάρεις…Αμα έχεις ενοχές τράβα αυτοκτόνα…Δεν θα μας κάνεις όλους μ**** εσύ με το έτσι θέλω…Δεν είσαι καλά και ποτέ δεν ήσουν . Απόδειξέ το με αυτή την κίνηση…Το έχεις ξανακάνει άλλες δύο φορές, δεν σε φοβάμαι»

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

– Ρούλα: «Εσύ ναι πάντα μου έλεγες τι θα πεθάνεις, τι θα εξαφανιστείς, ποτέ δεν πίστεψες ότι σου έλεγα. Δεν αντέχω αλλά μην το κάνεις χειρότερα. Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια ,εγώ σε αγάπησα πολύ το παιδί και τα μάτια σου».

– Μάνος: «Να μη σε νοιάζει για κανένα παιδί και κοίτα μην το πλησιάσει κανένας δικός σου γιατί θα γίνει της π*******…Θα τα πούμε στο δικαστήριο με όλους. Άντε γιατί πολύ ήρεμα το αντιμετωπίσαμε όλο και έχεις τρελή όρεξη για παιχνίδι…Πάει τώρα η μάνα μου να το πάρει και πάω στην αστυνομία να δηλώσω ότι το παράτησες»

Δείτε ακόμα Πάτρα: Το τελευταίο δεκάλεπτο της Τζωρτζίνας

Ο Μάνος στις 2.48 το μεσημέρι γράφει: «Σταματάω στο τμήμα…Δεν σου έστειλα να πεθάνεις κάνεις λάθος…Απλά σου έλεγα για τα ξεφτιλίκια που έκανες στο ξενοδοχείο και ότι μόνο έτσι με κρατάς…Σταμάτα να είσαι τραγική συνέχεια και προχωρά στη ζωή σου»

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-

– Ρούλα : «Στον πατέρα της είπα σε σένα δεν με νοιάζει μου λες από χθες «γελοία να αυτοκτονήσεις », «να έριχνα από το παράθυρο», δεν έχω να σου πω κάτι άλλο, συγγνώμη και σε αγαπώ.

– Μάνος 2.52 μ.μ. : «Για να αυτοκτονήσεις πάει να πει ότι δεν πας καλά γενικά δεν θα με ρίξει κανένας ευθύνες…Δεν έχω σκοπό να σε ξεφτιλίσω άλλο, γύρνα στο παιδί…Ότι έκανες, έκανες ,ότι έκανα ,έκανα… Γύρνα στο παιδί γιατί χρειάζεται τη μάνα του…Κάθε φορά που χωρίζουμε θα έχουμε μία απώλεια δηλαδή ,σύνελθε»

Δείτε ακόμα Πάτρα: H Μαλένα έπαιζε και περπατούσε δυο ώρες πριν πεθάνει

Ο πατέρας της Τζωρτζίνας στέλνει στις 6.06 νέο μήνυμα: «Το παιδί φοβάται. Γύρνα σπίτι…Σε παρακαλώ έχεις τρομοκρατήσει δέκα άτομα και πάνω από όλα το παιδί το οποίο δεν είναι χαζό…Αν το συνεχίσεις λίγο ακόμα θα πάρω την αστυνομία να δηλώσω εξαφάνιση και θα δείξω όλα τα μηνύματα περί αυτοκτονίας…

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Μάνος Δασκαλάκης-

Κάναμε λάθη και οι δύο. Γύρνα όμως στο παιδί… σε παρακαλώ ,δεν θα σε ξαναενοχλήσω και πάρε ότι θες απλά γύρνα στο παιδί…Πάρε με να μιλήσουμε λίγο σε παρακαλώ»

Στις 7/4 2021 και ώρα 12:55 μ.μ. ο Μάνος σε νέο SMS γράφει: «Τα πάντα ξέρει ο δικηγόρος και έχει όλες τις συνομιλίες μας, τα ξέρει όλα. Ότι θες τα λες εκεί, μη με ξαναπάρεις σε παρακαλώ και ότι θες γραπτά»

Δείτε ακόμα Πάτρα: Αυτός είναι ο λόγος για το «ξήλωμα» της ηγεσίας του Ανθρωποκτονιών

Μέσα στο ίδιο λεπτό η 33χρονη απαντά: «Θα σε ρωτήσω κάτι και θα μου απαντήσεις και κλειστό σίγουρα δεν το ξέρει αλλά αν το ξέρει θα μπλέξουμε άσχημα…Θα σου πω και εγώ τι μου είπε ο δικηγόρος»

– «Έχουμε παιδί πίσω μας, μόνο αυτό σκέψου»
Ακολουθούν δύο αναπάντητες κλήσεις του Μάνου νωρίς το πρωί της επομένης ημέρας (8 Απριλίου 2021) που έγινε η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο (8.15 και 8.19). Στις 9.59 η Πισπιρίγκου γράφει για την 9χρονη: «Αυτό με την κοιλιά το είπε και η ίδια κοιμισμένη»

-Μάνος (10.03 π.μ.) «Κοιμισμένη από φόβο θα το έκανε, κοίτα σε παρακαλώ να κάνουμε το καλύτερο για το παιδί και να σταματήσουν οι κόντρες, αλήθεια στο λέω δεν φταίει σε τίποτε αυτό και ούτε πρέπει να είναι στα νοσοκομεία»

Δείτε ακόμα Φως στο τούνελ: Πάτρα- Όλες οι σοκαριστικές εξελίξεις (Βίντεο)

– Ρούλα (10.07) «Από μένα δεν υπάρχουν κόντρες, ελπίζω να είναι αυτό που λες»
– Μάνος (10.16 π.μ.) : «Δεν έχει τίποτα το παιδί ξέρεις, αν υπάρχουν ή όχι θα σου πω μόνο ότι προτιμώ να δίνω σε εσένα και το παιδί λεφτά και όχι στους δικηγόρους και να παίρνεις εσύ λιγότερα .

Άσε να βγει το παιδί από το νοσοκομείο και κοίτα να μην ακούει τίποτε άλλο. Θέλεις να βρίσεις, βρίσε αλλά όχι μπροστά του. Πες ότι θες για εμένα αλλά όχι στο παιδί ,σε παρακαλώ να σταματήσει αυτό εδώ.

Πάτρα-Ρούλα Πισπιρίγκου-Δήμητρα Πισπιρίγκου-

Αν δεν θες μη δίνεις διαζύγιο και να υπογράψουμε ένα συμφωνητικό , μην γεμίζουμε πληγές άλλο. Το παιδί αυτό δεν φταίει κάτι, σε παρακαλώ δηλαδή , έχεις νεύρα το καταλαβαίνω, υπάρχουν κόντρες το καταλαβαίνω, αλλά μην μπαίνει το παιδί στη μέση…

Δείτε ακόμα Πάτρα: Η απομόνωση του Μάνου Δασκαλάκη

Θα έρθω το βράδυ να τη δω λίγο. Δεν χρειάζεται κανένα τεστ ρώτησα. Κοίτα να της μιλήσεις. Είδες για να μπω σε κοίταξε όταν τη ρώτησα ενώ ήθελε άλλαξε λίγο στάση για το παιδί και μόνο…Σταματά το αυτό το παιδί είναι μία χαρά.

Δεν έπρεπε να πάει καν στο νοσοκομείο αλλά καλά έκανες και την πήγες…Προληπτικά είναι όλα αυτά και το ξέρεις μέσα σου, μην σε κυριεύει το άγχος. Αν θες πάρε με ένα τηλέφωνο να της μιλήσω λίγο» γράφει ο Μάνος στις 12.47 το μεσημέρι. Ο ίδιος στέλνει νέο μήνυμα στις 3:15 το απόγευμα: «Πώς είναι το παιδί;»

-Ρούλα: «-Τρώει»
– Μάνος: «Ρώτα την τι θέλει να της φέρω το βράδυ»
-Ρούλα : «Μα δεν θέλει να έρθεις»
-Μάνος: OΚ. Μπορείς να κάνεις εσύ αυτήν την ερώτηση;

Δείτε ακόμα Πέτρος Κουσουλός – Πάτρα : Πρόβα με το 166 έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου μια ημέρα πριν πεθάνει η Ίριδα – Βίντεο

Στις 5.56 το απόγευμα η κατηγορουμένη στέλνει μήνυμα στον σύζυγό της για την Τζωρτζίνα : «Τώρα έκανα καρδιογράφημα πάλι και έφεραν και ένα φάρμακο στο συρτάρι . Μου είπαν για ώρα ανάγκης. Θα το γκουγκλάρω να δω τι είναι»

-Μάνος : «Έχει άλλους μέσα στο δωμάτιο;»
– Ρούλα: «Όχι»
– «-Αυτό που τις έχουν βάλει δεν κρατάει αρχείο;» Ρωτάει ο Μάνος
– «-Εννοείται» απαντάει η Πισπιρίγκου

– Μάνος: «Και καρδιογράφημα γιατί κάνουν; Αφού υπάρχει αυτό, καρδιογράφημα δεν είναι; Ζόρισε τους λίγο»
– Ρούλα : (18.23) «Η κρέμα είναι αντιεπιληπτική, από τον πωπό σαν υπόθετο πρέπει να είναι, γενικά για το νευρικό σύστημα»

Δείτε ακόμα Πατρα : Και άλλα πρόσωπα στο στόχαστρο για τους θανάτους των τριών παιδιών

– Μάνος: «Το γκούγκλαρες; Πώς λέγεται αφού εγκεφαλικά βγήκε μία χαρά το παιδί. Κοίτα μην του δώσουν τίποτα έτσι…Έτσι κάναν και στο Ελπίδα»

-Ρούλα : «Έφεραν στο Ελπίδα φάρμακο στο συρτάρι και μας είπαν μην το πειράξουμε…Ναι την γκουκλάρα λέγεται …» Στις 9 Απριλίου και ώρα 12:10η η μητέρα της Τζωρτζίνας στέλνει μήνυμα στον Μάνο για το… μνημόσυνο της Μαλένας: «Λοιπόν 8 πάμε χωριό.

Αν θες να τη δεις, αν μας ξεμπλοκάρεις μπορείς να την πάρεις βίντεο αλλιώς όταν έρθουμε Πάτρα ,την Κυριακή το απόγευμα θα κάνουν το μνημόσυνο της Μαλένας στις 5 και μισή ,οι δικοί σου είναι ενημερωμένοι. Αν θες έρχεσαι»

Δείτε ακόμα Πάτρα : Γιατί ο Δασκαλάκης κλείδωνε το δωμάτιο της Τζωρτζίνας στο Αγλαΐα Κυριακού

-Μάνος: «Έχω viber και έχεις viber ,αν θέλω βιντεοκλήση το παιδί θα έρθω να το πάρω αύριο να πάμε μία βόλτα και θα στο φέρω απόγευμα, αν συμφωνείς»

-Ρούλα: «Δεν έχω Viber. Εγώ σε έχω μπλοκάρει, όλο δεν συμφωνώ. Το παιδί είναι πολύ πιεσμένο και δεν σε θέλει καθόλου. Πριν μου έλεγε «Τι δεν καταλαβαίνει που του λέω δεν θέλω…

Έχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου, οι συναντήσεις στην αρχή θα είναι για λίγο και παρουσία μου, αργότερα φτιάχνουν τα πράγματα για πότε όπου θέλετε, όσο θέλετε»

Δείτε ακόμα Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα στοιχεία για την κεταμίνη από ιατροδικαστή που την καίνε

-Μάνος: «Εσύ είπες, αλλά το παιδί δεν μπορεί να πάει στο Ρίο τώρα. Το παιδί δεν έχει κάτι. Έχει κάνει όλες τις εξετάσεις από δύο φορές. θα ξανακοιτάξουν όλες τις εξετάσεις πάλι μέχρι τη Δευτέρα και τη Δευτέρα θα φέρουν παιδοψυχολόγο μάλλον»

-Ρούλα: «Εσύ που τα ξέρεις όλα αυτά; Και δεν καταλαβαίνω πώς τα ξέρεις εσύ και εγώ δεν έχω καμία ενημέρωση…΄Και πάνω από όλα ενώ τα ξέρεις γιατί δεν με ενημερώνεις και εγώ σε ενημερώνω για τα πάντα;»

-Μάνος 10/4 4.29 π.μ.: «Δεν ξέρω αυτό που μου είπανε είναι ότι κοιτάνε να εξαντλήσουν όλες τις εξετάσεις…Ήδη έχουν κάνει πάρα πολλές και μετά θα αρχίσουν να ψάχνουν το ψυχολογικό κομμάτι. Την Δευτέρα εγώ το είπα μπορεί να τραβήξει και πιο μετά . Υπολογίζω Δευτέρα γιατί μου είπαν ότι της έκαναν όλες τις εξετάσεις και ήταν άψογο το παιδί»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close