Πάτρα-εξελίξεις-στον-θάνατο-των-τριών-κοριτσιών-Ίριδα-

Πάτρα: Το μυστήριο με την ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας και το περίεργο σήμα του ΕΚΑΒ. Νέες εξελίξεις σχετικά με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στη Πάτρα. Το μυστήριο με την ώρα θανάτου της Ίριδας και το περίεργο σήμα του ΕΚΑΒ.

Σοκ προκάλεσαν οι ξαφνικοί θάνατοι των τριών μικρών κοριτσιών από την Πάτρα με επιστήμονες πάνω στην εγκληματολογία να δηλώνουν πλέον ανοιχτά ότι υπάρχουν πολλά κενά σε αυτή την υπόθεση. Νέες εξελίξεις έρχονται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Φαίνεται πως οι νέες εξελίξεις που έρχονται να ξεδιαλύνουν λίγο περισσότερο τα νερά αφορούν την μικρή Ίριδα. Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από την ώρα θανάτου της μικρής Ίριδας και ένα περίεργο σήμα από το ΕΚΑΒ που καλέστηκε εκείνο το πρωί. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Πάτρα: Καμία ουσία δεν μπορεί να μην ανιχνευθεί

Ο θάνατος της Ίριδας Δασκαλάκη σε ηλικία μόλις 6 μηνών μπαίνει πλέον στο στόχαστρο των Αρχών οι οποίες ερευνούν εξονυχιστικά τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση η μικρή Ίριδα πέθανε από αγενεσία φλεβοκόμβου.

Ο όρος περιγράφει τον εκφυλισμό κυττάρων της καρδιάς που αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σταματούν οι ηλεκτρικές διεγέρσεις και φυσικά αυτό καταλήγει σε ανακοπή καρδιάς. Εκείνο το βράδυ μαζί με την μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου κοιμήθηκε στο σπίτι της αδερφής της μητέρας, Δήμητρα.

Η ίδια είχε δηλώσει στο κανάλι του Star ότι γύρω στις 7:30 το πρωί η μικρή Ίριδα ξύπνησε και η μητέρα σηκώθηκε και του έβαλε την πιπίλα στο στόμα. Στην συνέχεια, πριν τις 11 το πρωί πήγαν να το ξυπνήσουν και η θεία της μικρής διαπίστωσε ότι η Ίριδα δεν ανέπνεε.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Τι λέει ο κουμπάρος και κολλητός φίλος του Μάνου Δασκαλάκη

Μάλιστα η Δήμητρα Πισπιρίγκου τονίζει στην δήλωσή της και με έμφαση ότι κακώς οι δημοσιογράφοι λένε ότι το παιδί πήγαν να το ξυπνήσουν στις 11:30 το πρωί και ότι η αλήθεια είναι ότι πήγαν να το ξυπνήσουν πριν τις 11. Πρώτα προειδοποίησαν τον Μάνο Δασκαλάκη να έρθει γρήγορα και στην συνέχεια έκαναν ΚΑΡΠΑ στη μικρή και κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου φάνηκε να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο ότι το παιδί το βρήκαν αναίσθητο πριν τις 11. Στην ουσία διαψεύδει και την αδερφή της οποία σε κατάθεσή της είπε ότι το παιδί το εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του γύρω στις 11:30 το πρωί.

Η εφημερίδα “Πελοπόννησος” έχει στη διάθεσή της το καταγραφικό από το ΕΚΑΒ αλλά και συνομιλία ανάμεσα στο Κέντρο του 166 και του πληρώματος του ασθενοφόρου που θα έφτανε στο σπίτι της οικογένειας. Εκεί αποδεικνύεται ότι το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε στις 11:37.

Πάτρα-εξελίξεις-στον-θάνατο-των-τριών-κοριτσιών-Ίριδα-

Δείτε ακόμα Πάτρα : Ήταν εκεί ο πατέρας στον θάνατο της Ίριδας; Τα νέα στοιχεία ερωτηματικά

Έφτασε στο σπίτι από το παλαιό λιμάνι της Πάτρας και ήταν σταθμευμένο περιμένοντας μέσα σε 7 λεπτά. Εκεί ήταν ήδη ο πατέρας των κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης. Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά και το κυριότερο είναι το εξής:

Τελικά πότε βρήκαν νεκρή την Ίριδα; Κι αν η θεία του θυμάται καλά, όπως τόνισε χθες στην εκπομπή, για ποιον λόγο το ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκε σχεδόν μία ώρα αργότερα; Το παιδί μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προφανώς είχε πεθάνει στον ύπνο του.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου αναφέρει σε σχέση με το χρονικό της τραγωδίας:

«Γύρω στις 7.30 περίπου, το παιδί έκλαψε, το ακούσαμε και οι δύο. Της λέω της Ρούλας πήγαινε εσύ, γιατί μέσα στον ύπνο μου , δεν ήθελα να σηκωθώ εγώ. Πήγε η Ρούλα, της έβαλε την πιπίλα, το σκέπασε και ξανακοιμήθηκε.

Είχαμε συνεννοηθεί ότι το πρωί που ξημέρωνε, την Κυριακή δηλαδή, θα πηγαίναμε για έναν καφέ με τα παιδιά μαζί. Σηκωθήκαμε γύρω στις 10.30, ντυθήκαμε, η Ρούλα έφτιαχνε την κρέμα του παιδιού και μου λέει θα την ξυπνήσεις εσύ; Της λέω άσε πάω εγώ να ξυπνήσω το παιδί.

Πήγα και ήταν σκοτάδι γιατί η Τζωρτζίνα κοιμόταν και είδα ότι δεν ήταν σκεπασμένη, γιατί δεν ήταν και ήσυχη στον ύπνο της. Λέω, ξεσκεπάστηκε, είναι πάγος το παιδί, έπιασα το χέρι του και είδα ότι ήταν παγωμένο. Στο μεταξύ δεν έβλεπα να κινείται η κοιλιά της, ότι ανασαίνει και εκεί κατάλαβα ότι κάτι είχε γίνει.

Πάτρα-εξελίξεις-στον-θάνατο-των-τριών-κοριτσιών-Ίριδα-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Σε λίγες ώρες οι τοξικολογικές της Τζωρτζίνας – Τι δηλώνει ο Γρήγορης Λέων

Πιάνω το παιδί, βλέπω ότι δεν κουνιέται η κοιλιά της, ανάβω το φως, κοιτάω, βλέπω ότι ήταν μελανά τα χείλια της. Νομίζω ότι ήταν ό,τι πιο σοκαριστικό έχω ζήσει στη ζωή μου. Επιασα το παιδί ασυναίσθητα και το έφερα από εδώ στη Ρούλα και ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάλαβα ότι τα χέρια μου τρέμανε. Πρώτη φορά.

Αφήσαμε το παιδί κάτω, ξεκινήσαμε ΚΑΡΠΑ, ανάνηψη και οι δύο, γιατί και εγώ έχω πάρει κάποιες γνώσεις πρώτων βοηθειών και μου λέει η Ρούλα σταμάτα και πάρε το ΕΚΑΒ, συνεχίζω εγώ.

Παίρνω τον Μάνο πρώτα να του πω να έρθει γρήγορα σπίτι γιατί εκείνη την ώρα θα γύριζε, παίρνω και το ΕΚΑΒ. Ο Μάνος ήρθε τουλάχιστον 5 λεπτά νωρίτερα από το ΕΚΑΒ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close