Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Πάτρα: Αποκαλυπτική η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για τη Ρούλα πισπιρίγκου-Πέφτει σε αντιφάσεις, στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής

Στην υπόθεση της Πάτρας έχουμε νέες εξελίξεις καθώς βγήκε το πόρισμα της ψυχολόγου που καίει την Ρούλα Πισπιρίγκου. Τι είδε στις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και έβγαλε το συμπέρασμα ότι η 9χρονη ήταν ανήσυχη; Δείτε παρακάτω:

Άκρως αποκαλυπτική είναι η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Πάτρα: H οργή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην παιδοψυχολόγο που ανέλυσε τη ζωγραφιά της Τζωρτζίνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Γνώριζαν για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας οι ιστοπαθολόγοι;

Στο πόρισμα των 54 σελίδων, η ψυχολόγος αναφέρεται στην συνομιλία που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, ενώ αναλύει και τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας.

Όπως τονίζει, η 33χρονη πέφτει σε αντιφάσεις, στερείται συναισθήματος και η αφήγησή της φαίνεται να μην είναι αληθής. Μάλιστα, επισημαίνεται ότι οι σκέψεις της γυρνούν συνέχεια γύρω από τον Μάνο Δασκαλάκη κατασκευάζοντας αντιζηλίες.

Πάτρα : Ποιο στοιχείο απέκρυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από την αστυνομία – Πώς την ανακάλυψαν

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τα κενά και οι αντιφάσεις στις περιγραφές του θανάτου της Ίριδας

Όσο για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, η ψυχολόγος διαπίστωσε ότι η 9χρονη ήταν ανήσυχη και προσπαθούσε να δουλέψει μέσα της τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, ενώ υπήρχε και φόβος μην της συμβούν τα ίδια πράγματα.

«Οι πληροφορίες που δίνει δεν είναι αξιόπιστες. Σε πολλά σημεία η αφήγησή της φαίνεται μη αληθής, στην προσπάθειά της να διαψεύσει μια οδυνηρή πραγματικότητα. Είναι φανερό, ότι οι σκέψεις της και οι επενδύσεις της επικεντρώνονται γύρω από τον σύζυγό της, ενώ φαίνεται να δημιουργεί εκ των υστέρων κατασκευές, γύρω από ζητήματα αντιζηλίας με άλλες γυναίκες.

Πάτρα-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Οι τρεις δολοφονίες ανοίγουν τον δρόμο για την έρευνα θανάτου της σπιτονοικοκυράς

Οι περιγραφές για τα παιδιά της, μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι τα αντιλαμβανόμαστε ως μία ναρκισσιστική προέκτασή της, που καλούνται να εκπροσωπήσουν τον δικό της λόγο και τις δικές της επιθυμίες. Η ίδια φάνηκε να μην κατανοεί τις θεμελιώδεις αναπτυξιακές τους ανάγκες», σύμφωνα με το newsit, αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close