Πάτρα βόμβα Κουσουλού : Ο Δασκαλάκης είναι πεπεισμένος για έγκλημα στα αλλά δυο παιδιά

Πάτρα βόμβα Κουσουλού : Ο Δασκαλάκης Θα κινηθεί νομικά κατά των ιατροδικαστών- Είναι πεπεισμένος για έγκλημα στα αλλά δυο παιδιά

Ο δημοσιογράφος είναι αυτός που μέσα από το ρεπορτάζ του έχει φέρει πολλά κρίσιμα στοιχεία στην επιφάνεια, τα οποία έχουν βοηθήσει και στις έρευνες των Αρχών. Μεταξύ άλλων, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησαν να μάθουν σύμφωνα με το ereportaz.gr και ποια είναι σήμερα η στάση του Μάνου Δασκαλάκη μετά από όλα αυτά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Μετά από αυτή την ερώτηση, ο δημοσιογράφος προχώρησε σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε πως ο Μάνος Δασκαλάκης πλέον θεωρεί δεδομένο πως η Ρούλα Πισπιρίγκου εκτός από την Τζωρτζίνα έχει σκοτώσει και τα άλλα δυο παιδιά του. Αυτό είναι και κάτι που ακούμε για πρώτη φορά από τη μέρα που η υπόθεση θρίλερ ήρθε στο φως.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Όταν βγει η Ρούλα απο την φυλακή θα πάνε για ποτάρες

«Νομίζω ότι είναι βέβαιος ότι τα έχει σκοτώσει η Ρούλα και τα άλλα δυο παιδιά. Ναι είναι βέβαιος. Και νομίζω ότι όταν βγουν τα επίσημα αποτελέσματα θα κινηθεί νομικά και εναντίον των ιατροδικαστών» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.

 

Close