Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη!

Η γνωσ΄τη ηθοποιός Πέμη Ζούνη πάντρεψε πριν από δύο μέρες, και συγκεκριμένα το Σάββατο 24 του μήνα, την kόρη της Ελεονώρα Σκέντζου, καρπό του έrωτά της με τον Στάθη Σκέντζο.

Η Ελεονώρα ήταν από τις ωραιότερες νύφες που έχετε δει, πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ αφου παντρεύεται τον αγαπημένο της Sergio Tzianos, ο οποίος είναι DJ.

Δείτε επίσης Κορμί λαμπάδα! Δείτε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με μαγιό και κοιλιακούς που δεν περίμενε κανείς!

Συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν το ζευγάρι στην ευτυχισμένη αυτή τους μέρα και γιόρτασαν μαζί το ξεκίνημα της κοινής τους ζωής. Μάλιστα ερχόντουσαν συνεχώς στη δημοσιότητα μέσα από τα social media, φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την προετοιμασία της νύφης, τα ρούχα της, το στολισμό και το μυστήριο στην εκκλησία.

Πάμε να δούμε παρακάτω τις φωτογραφίες που βρήκαμε και την εντυπωσιακή Ελεονώρα.

Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη! Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη! Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη! Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη! Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη! Πέμη Ζούνη: Πάντρεψε την kόρη της Ελεονώρα! Δείτε φωτογραφίες από το γάμο και την πανέμορφη νύφη!

Δείτε όλα τα νεα άρθρα με ένα κλικ εδώ

Close