Πέτρος Φιλιππίδης : Ηθοποιός τον κατηγορεί για βιασμό

Οι καταγγελίες για τον ηθοποιό όλο και πληθαίνουν.  

Μέχρι τώρα έχουν γίνει  οκτώ επώνυμες καταγγελίες κατά του ηθοποιού για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, επαγγελματικούς εκβιασμούς και βίαιη συμπεριφορά, σύμφωνα  με ρεπορτάζ του Mega.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα  δώσει εξηγήσεις στη δικαιοσύνη και ακόμη  την πόρτα  του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν και οι ηθοποιοί που έχουν καταγγείλει σεξουαλική βία κατά του ηθοποιού.

Εκτός από  την καταγγελία του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου για τον ξυλοδαρμό του από τον Πέτρο Φιλιππίδη και την καταγγελία ταξιθέτριας για ψυχολογική βία, που κατέληξε σε συναινετική σεξουαλική πράξη μετά από υπόσχεση του ηθοποιού να της δοθεί ρόλος, μια νεα καταγγελία, έρχεται  για βιασμό ηθοποιού στο σπίτι του, όπου είχε κληθεί να πάει για να μιλήσουν για δουλειά.

Η καταγγελία ηθοποιού

Σύμφωνα με την καταγγελία της ηθοποιού ο Πέτρος Φιλιππίδης της επιτέθηκε ενώ βρίσκοταν στο αυτοκίνητό του κλειδωμένη. «‘Του είπα κοφ` το θα σε βγάλω στα κανάλια. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος!».

Δείτε επίσης : Ο Δημοσιογράφος Θανάσης Μαυρίδης στην εντατική με κορονοϊό

Η ηθοποιός περιγράφει πως συνεχίζει να αντιστέκεται μέχρι τη στιγμή που της ανοίγει την πόρτα και την πετά έξω από το αυτοκίνητο. Εκείνη πέφτει με τα γόνατα και τον ακούει να της φωνάζει: «Άντε γ.. που θες και ρόλο!».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close