Πίτμπουλ κατασπάραξε παιδί 1 έτους

Φρικτό θάνατο βρήκε ενα παιδι μόλις ενός έτους  στις ΗΠΑ από πίτμπουλ  

Θλίψη έχει σκορπίσει στις ΗΠΑ ο νέος θάνατος μικρού παιδιού από πίτμπουλ. Αυτή τη φορά το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο Άκρον του Οχάιο των ΗΠΑ με θύμα την μόλις 1 έτους Kavay Louis-Calderon η οποία βρήκε φρικτό θάνατο από τα δαγκώματα του σκύλου στο σπίτι του θείου της.

Γείτονες κατέθεσαν, μάλιστα, ότι άκουσαν τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού την ώρα που δεχόταν την επίθεση από το πίτμπουλ.

Σύμφωνα με την Mirror το πίτμπουλ επιτέθηκε στο παιδί όταν ο θείος της τσακώθηκε με μια γυναίκα εκτός του σπιτιού. Σύμφωνα με την αστυνομία ο καβγάς προκάλεσε εκνευρισμό στο ένα από τα δύο πίτμπουλ που βρίσκονταν στο σπίτι με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο ανυποψίαστο παιδί.

Δείτε επίσης : Νίκος Τσουμάνης: Συγκλονίζει ο πατέρας του ποδοσφαιριστή  Δεν μπορώ να καταλάβω

Η Kavay Louis-Calderon δεν ζούσε στο σπίτι του θείου της αλλά τη φιλοξενούσε όταν συνέβη η τραγωδία. Αν και οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο σύμφωνα με το newsbomb.gr  μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο οι γιατροί δεν κατάφεραν να το κρατήσουν στη ζωή μετά την επίθεση από το πίτμπουλ.

«Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου τα ουρλιαχτά του παιδιού. Ούτε θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα του διασώστη να μεταφέρει τη σορό από το σπίτι» δήλωσε γείτονας για την επίθεση του πίτμπουλ σε βάρος του μόλις 1 έτους παιδιού στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τοπικό τηλεοπτικό σταθμό τουλάχιστον το ένα από τα δύο πίτμπουλ ήταν γνωστό για τις επιθετικές του τάσεις καθώς στο παρελθόν είχε επιτεθεί σε ταχυδρόμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close