Πλάνταξε στο κλάμα η Τατιάνα Στεφανίδου on air! Κόντεψε να καταρρεύσει όταν..!

Η σημερινή εκπομπή «Μια» ξεκίνησε με μια ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία, του 8χρονου κοριτσιού από την Πάτρα. που λόγο μιας σπάνιας νόσου, δεν μεγαλώνει.  Η μικρή τον Αύγουστο κλείνει τα 8 αλλά μοιάζει 3 .
Η μικρή μαζί με την μαμά της, Έλενα ταξίδεψαν από την Πάτρα και βρέθηκαν  σήμερα στο πλατό της εκπομπής και μίλησαν  για την ιστορία τους με την παρουσιάστρια.
Η  Τατιάνα φανερά και ειλικρινά συγκινημένη δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Ίσως είναι από τις λίγες φορές, που η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την φόρτιση της και όσο η ώρα περνούσε, τα δάκρυα της έτρεχαν ποτάμι. Είναι γνωστό, πως η Τατιάνα, καταπιάνεται με κοινωνικά θέματα και είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν σε παιδιά, η σημερινή όμως ιστορία την «τσάκισε» κυριολεκτικά.


πηγη

Κατερίνα Βηττα
Κατερίνα Βηττα

Που μπορεί να σε οδηγήσει το πάθος σου για τους υπολογιστές και το διαδίκτυο; Εμένα με οδήγησε αρχικά στο blogging και τώρα author & website Editor στο team του Daddy-cool. Ποια είμαι; Είμαι η Κατερίνα και λατρεύω να ξετρυπώνω νέες ιδέες, ειδήσεις για celebrities, κατασκευές Diy , και ότι έχει σχέση με μόδα και stylish. Είμαι μαμά της Άννα-Μαριας , μιας υπέροχης ροκ έφηβης, παντρεμένη με τον άντρα που ερωτεύτηκα στα εφηβικά μου χρόνια και είμαι καλά!


Close