Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities!

Μία νέα εφαρμογή έχει κατακτήσει τα social media και γενικότερα το διαδίκτυο. Πρόκειται για την εφαρμογή Faceapp. Είναι μία καινούρια λατρεία των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που σου δείχνει πώς θα είσαι όταν γεράσεις.

Η εφαρμογή αυτή «διαβάζει» μία φωτογραφία σου, την περνάει από διάφορα φίλτρα και τελικά σου δείχνει πώς θα είσαι όταν έχεις γεράσει. Η εφαρμογή έχει ήδη κερδίσει τους χρήστες του διαδικτύου και έχει γίνει viral!

Δείτε επίσης Σωτήρης Τζεβελέκος-Πως είναι σήμερα και τι κάνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

Αυτό οδήγησε και διάφορα site στο να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες διάσημων (Ελλήνων και ξένων) και να μας δείξουν πώς θα είναι όταν πλέον θα έχουν γεράσει. Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εκπληκτικά!

Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities! Πολύ γέλιο: Η εφαρμογή που έγινε viral μας δείχνει πώς θα είναι γερασμένοι οι celebrities!

Με πληροφορίες από neolaia.gr

Close