«Πριν από 6 χρόνια πέθανα 5 φορές, έπαθα ανακοπή»

«Γεννήθηκα με πολύ μεγάλη καρδιά και κανείς δεν το ήξερε».

Η Βάσια Τριφύλλη μιλά στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν και εκμυστηρεύεται πως γεννήθηκε με μεγάλη καρδιά και ζει με απινιδωτή.

Δείτε επίσης: Καιρός: Με ήλιο και καλές θερμοκρασίες η Τετάρτη – Η πρόγνωση μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

«Πριν από 6 χρόνια πέθανα 5 φορές, έπαθα ανακοπή»

Εσύ τσακώνεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς;

Δεν μπορώ να τσακώνομαι, το έχω… κόψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είμαι του γέλιου. Όσο χαίρονται οι άλλοι μαζί μου, θέλω να χαίρομαι κι εγώ με μένα και με τους άλλους. Ο Χάρης με έπεισε να δεχτώ και είμαι πανευτυχής που συνεργάζομαι με αυτόν τον ωραίο θίασο, έτσι είπα «ναι» πριν διαβάσω το έργο. Άγομαι και φέρομαι στη ζωή μου με τη… μύτη μου.

Είσαι… λαγωνικό;

Ναι, με τη… μύτη μου και με την αύρα του άλλου ανθρώπου. Ποτέ δεν με απογοήτευσε η… μύτη μου, η οποία είναι και τέλεια. Ο μπαμπάς μου έλεγε ότι το προφίλ μου είναι ίδιο με θεάς. Είμαι μια πρώην ωραία γυναίκα, όχι πρώην γυναίκα, το μόνο που μου μένει είναι να με πουν εγχειρισμένο άντρα, όλα τα άλλα τα έχω ακούσει.

Δείτε επίσης: 10 Φράσεις που ενισχύουν τη ψυχολογία των παιδιων

Όσο μεγαλώνεις, βάζεις νερό στο κρασί σου;

Βέβαια, δεν βάζω μόνο νερό στο κρασί μου, μπορώ να πω ότι το έχω… κόψει κιόλας. Όλα τα πολύ ανθυγιεινά που με τσιτώνουν, τα οποία πλέον στην ηλικία μου τα έχω διαγνώσει και τα ξέρω εκ των προτέρων. Έτσι, παίρνω την κιλότα μου και φεύγω άμα δω πολύ ζόρι, ούτε μιλάω ούτε τσακώνομαι, τίποτα… Η κλήση είναι αναπάντητη. Εκτίμησα πάρα πολύ τη ζωή και το θάνατο, έχω τρομακτικές εμπειρίες, όχι μόνο από το κορμάκι μου. Εγώ ζω με απινιδωτή, γιατί γεννήθηκα με πολύ μεγάλη καρδιά και κανείς δεν το ήξερε και ήμουν αθλήτρια και μετά έκανα μπαλέτο, διάφορα… Πριν από 6 χρόνια πέθανα 5 φορές, έπαθα ανακοπή, έχω τα πάντα. Οι απώλειες που πονάνε είναι κυρίως των ανθρώπων που χάνεις. Αν εγώ είχα πεθάνει, μου είναι αδιάφορο τι θα κάνουν οι άλλοι, δεν το λέω από αδιαφορία. Τώρα που είμαστε ζωντανοί πρέπει να το ζούμε στο έπακρον,μ χωρίς να καταπιέζουμε την προσωπική ελευθερία του διπλανού μας.

Πηγή: zappit.gr
Close