Προειδοποίηση-Αρναούτογλου-Καύσωνας

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως έρχεται ευρωπαϊκό σοβαρό επεισόδιο καύσωνα έως και 40 βαθμούς.

Ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως έρχεται ευρωπαϊκό σοβαρό επεισόδιο καύσωνα έως και 40 βαθμούς. Φίλες και φίλοι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να…ψηθούμε πρόωρα; Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το νέο ευρωπαϊκό κύμα καύσωνα με 40αρια από τον Σάκη Αρναούτογλου. Διαβάστε παρακάτω:

Έρχεται ευρωπαϊκό «πολύ σοβαρό επεισόδιο καύσωνα» με 40αρια σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου.

Προειδοποίηση-Αρναούτογλου-Καύσωνας

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο Νέες συλλήψεις;

Για ένα πρώιμο «πολύ σοβαρό επεισόδιο καύσωνα, Μάη μήνα» σε ένα μεγάλο τμήμα της Ευρώπης κάνει λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου.

Προειδοποίηση-Αρναούτογλου-Καύσωνας

Δείτε ακόμη Βοιωτία: Αγρότης έχασε τη ζωή όταν τον πλάκωσε το τρακτέρ του

Όπως λέει στην ανάρτησή του από τον καύσωνα θα επηρεαστεί ένα μεγάλο τμήμα της νοτιοδυτικής Ευρώπης με θερμοκρασίες έως και 16 βαθμούς Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο.

Δείτε ακόμη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε απο τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας

«Σε ορισμένα τμήματα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας θα σημειωθούν και αρκετά 40άρια ενώ η τρέχουσα πρόβλεψη για τη Σεβίλλη αυτό το Σαββατοκύριακο είναι για 42- 43C!!!» σημειώνει ο Σάκης Αρναούτογλου, σύμφωνα με το dnews, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν θα επηρεαστεί από το σαρωτικό κύμα καύσωνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close