Πάτρα-Τζωρτζίνα-Ρούλα

Πάτρα: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας καθώς θα δούμε όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων πως η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο. Θα υπάρξουν νέες συλλήψεις;

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων ανέφερε πώς η Τζωρτζίνα είχε βασανιστικό θάνατο και πως, όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα. Επίσης έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Δείτε παρακάτω:

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων και ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για το πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δείτε ακόμη Πάτρα: Αποκάλυψη σοκ Η Μαλένα ήταν για 10 λέπτα νεκρή όταν η Ρούλα ειδοποίησε τους γιατρούς

Σύμφωνα με το mega, ο κ. Λέων αναφέρθηκε στο ιατροδικαστικό πόρισμα του Σωτήρη Μπουζιάνη που επιβεβαίωνει την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα Δασκαλάκη.

«Τότε που είχε ανοίξει ο τάφος για την ανάσυρση του τάμπλετ θα έπρεπε να ληφθούν τρίχες, και αν χρειαζόταν ακόμα και ο βηματοδότης, προκειμένου ο κάθε ιατροδικαστής να έχει μία πλήρη εικόνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο επιβεβαιώθηκε εάν είχε γίνει χρήση ουσιών στο παρελθόν. Θα ήταν καλτύτερο για το ίδιο το παιδί που βασανίστηκε εν ζωή να το ταλαιπωρήσουμε και μετά θάνατον», ανέφερε αρχικά.

Πάτρα-Τζωρτζίνα

Δείτε ακόμη Πάτρα: Σοκ συνομιλία της Ρούλας με την Τζωρτζίνα (βίντεο)

Για τον θάνατο και το ενδεχόμενο εκταφής της 69χρονης σπιτονοικουκράς του ζεύγους Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο κ. Λέων δήλωσε πως «Στην σπιτονοικοκυρά δεν έχει γίνει κάτι ιατροδικαστικά. Το μόνο που θα μπορούσαμε να κάνουμε λήψη δειγμάτων από εναπομείναντα μέρη, και τρίχες και να ερευνήσουμε εάν είχε δηλητηριαστεί.

Ωστόσο, από την στιγμή που έχει παραμείνει πολύ καιρό ενταφιασμένη, γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, όπως και οι απαντήσεις που μπορούμε να πάρουμε»

Πάτρα-Σπιτονοικοκυρά

Δείτε ακόμη Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό με γνωστό ποινικολόγο που ασχολείται με την υπόθεση της Πάτρας

«Έτσι όπως δείχνουν τα στοιχεία του πρώτου παιδιού, της Μαλένας, τα σημάδια είναι σαφή και οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο», πρόσθεσε.

«Όλα αυτά που γίνονται τώρα, θα έπρεπε ήδη να έχουν γίνει. Όλα γίνονται βήμα προς βήμα, και δεν πρέπει να γίνουν λάθη.

Πάτρα-Μάνος-Δασκαλάκης-Ρούλα-Πισπιρίγκου

Δείτε ακόμη Πάτρα: Η λάθος κίνηση με τον απινιδωτή της Τζωρτζίνας

Στο τέλος της υπόθεσης αυτή ήρθε να προστεθεί και το θέμα της σπιτονοικοκυράς. Έχουν μαζευτεί πολλά ήδη γι’ αυτό το ζευγάρι. Θα πρέπει να βούμε ενόχους, και να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη », τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ. ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close