Προσλήψεις στο Δημόσιο! Χιλιάδες θέσεις σε δήμους, ΕΛΤΑ, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΗ

Ευκαιρίες μόνιμης αλλά και εποχικής εργασίας σε δεκάδες φορείς του Δημοσίου προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε υποψηφίους όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.

Οι σχετικοί διαγωνισμοί «τρέχουν» μέχρι τα μέσα Ιουνίου, καθώς για τους περισσότερους είναι ανοικτές οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προκήρυξη της Τράπεζας της Ελλάδος για 16 θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής. Πρόκειται για μόνιμες και περιζήτητες θέσεις, που απαιτούν ωστόσο πτυχίο και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, εργασιακή εμπειρία και άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Στην πρόσληψη 185 εποχικών υπαλλήλων από τις ειδικότητες Οδηγών, Διανομέων και Εσωτερικής Εκμετάλλευσης θα προχωρήσουν τα ΕΛΤΑ Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Με 599 νέους συμβασιούχους υπαλλήλους θα ενισχυθούν 24 δήμοι σε όλη τη χώρα, ενώ ιατρικό προσωπικό αλλά και υπαλλήλους καθαριότητας προσλαμβάνουν νοσηλευτικά ιδρύματα στη Μακεδονία, τη Θράκη και την Κρήτη.

Δύο διαγωνισμούς, εξάλλου, για την πρόσληψη 300 μονίμων στην ΕΥΔΑΠ και επιπλέον 150 στην ΕΥΑΘ πρόκειται να εκδώσει το ΑΣΕΠ, αμέσως μετά την έγκριση από το υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Προκηρύξεις πρόσληψης 185 εποχικών υπαλλήλων εξέδωσαν τα ΕΛΤΑ, ενώ στην πρόσληψη 29 εκτάκτων ημερομισθίων ανειδίκευτων εργατών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου θα προχωρήσει η ΔΕΗ Μεγαλόπολης (σε εξέλιξη η προκήρυξη).

Τέλος, ιατρικό προσωπικό αλλά και προσωπικό καθαριότητας αναζητούν πέντε μεγάλα νοσοκομεία της χώρας (Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γ. Παπανικολάου, Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Θεαγένειο, ΓΝ Λασιθίου, Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας)

star.gr

Close