Προσοχή! Άγνωστοι υποδύονται τους αστυνομικούς και εξαπατούν ανυποψίαστες μητέρες!

Έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία με τις τηλεφωνικές απάτες με θύματα ανυποψίαστες μητέρες, που έχουνε βάλει στο στόχαστρό τους αδίστακτοι κακοποιοί.

Υποδύονται τους αστυνομικούς και τις τρομοκρατούν για τα παιδιά τους, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Αρκετά είναι τα περιστατικά των μαμάδων που περιγράφουν πώς προσπάθησαν να τις εξαπατήσουν.

Τηλεφωνούν το βράδυ, ισχυρίζονται ότι είναι αστυνομικοί και λένε πως βρίσκονται δήθεν μαζί με το παιδί τους, (βάζοντας κάποιο αγόρι ή κορίτσι να κλαίει λέγοντας “Μαμά, μαμά”) ηλικίας 14-17 ετών στο αστυνομικό τμήμα και πως το παιδί είναι υπεύθυνο για κάποιο θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Αφού καταφέρουν να αγχώσουν και να τρομοκρατήσουν τη μητέρα, της ζητούν χρήματα ώστε να αποσιωπηθεί το όλο θέμα και για να μην έχει το παιδί της μπλεξίματα, ζητώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Η Ελληνική Αστυνομία, εφιστά στους πολίτες μεγάλη προσοχή, να παραμένουν ψύχραιμοι, να μην πανικοβάλλονται και να καταγγέλλουν αμέσως τέτοια περιστατικά!

Close