ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Αποκάλυψη – σοκ για τη δολοφονία της μικρής Άννυ! Υπήρξε και τρίτο πρόσωπο

Αποκάλυψη σοκ για την δολοφονία της Άννυ! Υπήρχε και τρίτο άτομο στο διαμέρισμα

 

Σε δίκη για τη δολοφονία από κοινού της μικρής Άννυ παραπέμπονται ο πατέρας της Σάββας Μπαρκατζίεβ, ο φίλος του Νικολάϊ και ένα τρίτο άγνωστο πρόσωπο.

Σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών κατηγορούνται και οι τρεις για το φριχτό θάνατο του μικρού κοριτσιού. Με το ίδιο βούλευμα παραπέμπεται και η μητέρα της Άννυ, Δημητρίνα Μπορίσοβα, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Διευκρινίζεται όμως ότι δεν γνώριζε τίποτα για την τύχη του παιδιού της, μέχρι που ενημερώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Ο πα-τέρας παραμένει προφυλακισμένος σε απομόνωση στις φυλακές Κέρκυρας, ενώ καταζητείται ο φίλος του Νικολάι. Το τρίτο πρόσωπο, dna του οποίου βρέθηκε αναμεμειγμένο με το dna της μικρής, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Όπως είπε ο δικηγόρος της μητέρας κ. Σταύρος Γεωργίου στο «Τούνελ», η δίκη ενδέχεται να προσδιοριστεί τον Μάρτιο.

Η τετράχρονη Άννυ βρήκε τραγικό τέλος από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα την Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου 2015, στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73.

Ο 28χρονος όπως αρχικά ομολόγησε, τη σκότωσε, την τεμάχισε και σκόρπισε τα μέλη του σώματος της σε κάδους σκουπιδιών αφού πρώτα τα είχε μαγειρέψει.

anikolouli

 

Close