Ραγίζει καρδιές ο πυροσβέστης που έχασε σύζυγο και παιδί στο Μάτι

ΑΝΔΡΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΨΑΧΝΩ ΤΑ «ΑΝ» ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ALPHA

Ο Ανδρέας Δημητρίου, ο πυροσβέστης σύμβολο που εν ώρα υπηρεσίας στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι έχασε τη γυναίκα του και το έξι μηνών βρέφος του, μίλησε on camera στον ALPHA και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», για πρώτη φορά για τις στιγμές εκείνες που του σημάδεψαν για πάντα τη ζωή

Δείτε ακόμα: Άριελ Κωνσταντινίδη: Το μήνυμα, που στέλνει σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες!

«Ημουν σε επιφυλακή εκείνη την ημέρα ώσπου ήρθε μήνυμα από την υπηρεσία μου, όπου έπρεπε να πάω να συντονίσω τη φωτιά. Η Μαργαρίτα ετοίμαζε τα ρούχα μου για να μπορέσω να φύγω πιο γρήγορα για τη δουλειά κι αφού με βοήθησε την αποχαιρέτησα κι έφυγα. Ήταν 17.30 περίπου το απόγευμα όταν ενημερώθηκα από κάποιον συνάδελφο ότι η φωτιά πλησιάζει τον οικισμό όπου βρισκόταν το σπίτι μου. Αμέσως ενημέρωσα τη Μαργαρίτα για τη φωτιά γιατί η γυναίκα μου ήταν στο κρεβάτι με τον μπέμπη εκείνη την ώρα κι εγώ την ενημέρωσα ότι κινδυνεύει. Της είπα: “Μαργαρίτα πάρε το μικρό και φύγε αμέσως από το σπίτι. Προσπάθησε να πάρει κάποια πράγματα και έφυγε”».

Δείτε ακόμα: Κωνσταντίνος Αγγελίδης : Το στοίχημα των γιατρών, οι πόνοι στο κορμί του και η επέμβαση

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ:

Source: Πυροσβεστης στο Μάτι: Συγκλονιστική μαρτυρία στη Μελέτη by Newsbomb

Η μαρτυρία του ραγίζει καρδιές:

«Όταν προσπαθούσα να τους ξανά καλέσω και δεν μπορούσα να τους βρω, υποψιάστηκα οτι κάτι κακό συμβαίνει.’Ολα τα οχήματα της υπηρεσίας μου ήταν στο μέτωπο της φωτιάς κι έτσι πήρα το δικό μου όχημα για να πάω να τη βρω. Πάνω στον πανικό μου και στην αγωνία μου να φτάσω κοντά στη Μαργαρίτα και το παιδί, οδηγούσα ριψοκίνδυνα.Θα μπορούσα κι εγώ να είχα εγκλωβιστεί μέσα στη φωτιά. Εν τω μεταξύ είχε έρθει κι ένας συνάδελφος μαζί μου, ο οποίος δεν ήταν υποχρεωμένος να έρθει αλλά ήταν ένας πραγματικός φίλος».

Source: Πυροσβέστης Μάτι: Δευτερο μέρος – στην εκπομπή της Μελέτη by Newsbomb

 

 

Πηγή: newsbomb
Close