Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατρός του νοσοκομείου Παίδων μίλα για, “ανυπόστατη υπερασπιστική γραμμή”- Η κεταμίνη δεν είναι ασπιρίνη

Την υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου αμφισβητεί γιατρός του νοσοκομείου Παίδων, μια και όπως λέει οι γιατροί ακολουθούν συγκεκριμένο πρωτόκολλο σχετικά με την κεταμίνη. Η κεταμίνη είναι ένα κατασταλτικό φάρμακο-η κεταμίνη δεν είναι ασπιρίνη.

Γιατρός του νοσοκομείου Παίδων μίλησε για την κεταμίνη και τα όσα υποστηρίζει η Ρούλα Πισπιρίγκου.
Για ανυπόστατη υπερασπιστική γραμμή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το πρωτόκολλο που ακολουθούν οι γιατροί σχετικά με την κεταμίνη, αναφερόμενος στον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, έκανε λόγο γιατρός του νοσοκομείου Παίδων.

Δείτε ακόμα: Γιώτα Κότα: Η συγκλονιστική ιστορία της γυναίκας που έμεινε 5,5 ώρες κάτω από τα συντρίμμια στον σεισμό του 1999:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατρός του νοσοκομείου Παίδων μίλα για, “ανυπόστατη υπερασπιστική γραμμή”- Η κεταμίνη δεν είναι ασπιρίνη

Συγκεκριμένα, ο γιατρός είπε ότι «αυτά που λέει η υπεράσπιση της κατηγορουμένης για την κεταμίνη είναι ανυπόστατα. Η κεταμίνη είναι ένα κατασταλτικό φάρμακο που βρίσκεται μόνο στην ΜΕΘ και σε χειρουργεία είναι για την πρόκληση και διατήρηση της αναισθησίας. Χορηγείται μάλιστα με συγκεκριμένο πρωτόκολλο.

Υπάρχουν δυο βιβλία, η «νοσηλεία της προϊσταμένης» και το βιβλίο νοσηλείας των γιατρών. Όλα φαίνονται εκεί πέρα. Ότι γίνεται είναι καταγεγραμμένο. Τι ώρα δίνονται τα φάρμακα, πότε γίνεται νοσηλεία και πόση δόση παίρνει ο άρρωστος».

Δείτε ακόμα: Τραγωδία: Πέθανε 21χρονος μετά από τηλεφώνημα στη μητέρα του

“Κατά λάθος κεταμίνη δεν δίνει κανένας”Και πρόσθεσε μιλώντας στον ΑΝΤ1: «Κατά λάθος κεταμίνη δεν δίνει κανένας. Υπάρχουν υπογραφές των γιατρών το τι δίνουν σε κάθε παιδί. Κάθε νομικός έχει δικαίωμα να πει ότι θέλει αλλά να συκοφαντεί τους γιατρούς είναι αστείο πράγμα.

Δεν θα ασχοληθούμε με το τι λέει η κ. Πισπιρίγκου και η υπεράσπισή της. Γιατροί και νοσηλευτές από τέσσερα νοσοκομεία σύμφωνα με το www.in.gr έχουν δώσει κατ’ επανάληψη καταθέσεις με λεπτομέρειες στις Αρχές και θα επαναλάβουν αυτά που κατέθεσαν στο δικαστήριο».

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» κάλεσε το υπουργείο Υγείας να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να διασώσει όπως είπε το κύρος του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» και των γιατρών. «Είναι κρίμα να δημιουργούμαι την εντύπωση ότι εμείς δεν παρέχουμε υπηρεσίες ασφαλείς», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννάκος.

Close