Ρούλα Πισπιρίγκου-οδηγήθηκε-στις-φυλακές-Κορυδαλλού-

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την προφυλάκισή της. Όλες οι νέες εξελίξεις.

Εχθές και μετά από 4 ώρες ανάκρισης, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Γνωστό έγινε, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθ’ όλη την διάρκεια της ανάκρισης δήλωνε πως είναι αθώα και πως οι γιατροί χορήγησαν την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Διαβάστε παρακάτω: 

Νωρίς το πρωί της Τρίτης (5/04/2022) μεταφέρθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού μετά την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα να την κρίνουν προφυλακιστέα. Φαίνεται πως οι αρμόδιοι δεν πείστηκαν από όσα υποστήριξε η Πισπιρίγκου σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Δείτε ακόμα Πάτρα – Δήμητρα Πισπιρίγκου : Αν μου φέρουν βίντεο με τη Ρούλα να χορηγεί κεταμίνη, θα μπω εγώ μέσα για ανθρωποκτονία

Η μεταγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου από την ΓΑΔΑ στις φυλακές Κορυδαλλού ξεκίνησε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί και τα μέτρα ασφαλείας για ακόμη μία φορά ήταν ισχυρά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγωγή της καθυστέρησε σχεδόν μία ώρα.

Ρούλα Πισπιρίγκου-οδηγήθηκε-στις-φυλακές-Κορυδαλλού-

Την 33χρονη την μετέφερε αυτοκινητοπομπή στις φυλακές Κορυδαλλού όπου και έφτασε στις 9:00. Τα χέρια της ήταν δεμένα με χειροπέδες πισθάγκωνα ενώ η ίδια φορούσε και πάλι κουκούλα και μάσκα προστασίας για να μην φαίνεται τίποτα άλλο από το πρόσωπό της, πέρα από τα μάτια της.

Δείτε ακόμα Πάτρα: Φωτογραφίες και βίντεο της Ρούλας από τον ανακριτή –Λιντσάρισμα από τον κόσμο

Αφού κατέβηκε από το αυτοκίνητο των αστυνομικών αρχών κόσμος την περίμενε έξω από τις φυλακές βρίζοντάς την και ρίχνοντας σε εκείνη κατάρες. Η Πισπιρίγκου θα μείνει δύο μέρες απομονωμένη στο πλαίσιο των μέτρων κατά της πανδημίας και στην συνέχεια θα μεταφερθεί σε ειδικά διαμορφωμένο κελί στην έκτη πτέρυγα.

Ρούλα Πισπιρίγκου-οδηγήθηκε-στις-φυλακές-Κορυδαλλού-

Δείτε ακόμα Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις – Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς

Σε αυτήν την πτέρυγα κρατούνται κι άλλες γυναίκες που έχουν κατηγορηθεί για παρόμοια εγκλήματα. Οι αστυνομικές αρχές από τον φόβο μην πέσει θύμα επίθεσης μέσα στην φυλακή η 33χρονη θα έχουν την Πισπιρίγκου απομονωμένη και θα προαυλίζεται μόνη της.

Πάτρα: Αυτός έδωσε την Κεταμίνη στην Ρούλα-Τι ισχυρίζεται η οικογένεια του Μάνου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close