Σεπόλια : Οι σοκαριστικοί διάλογοι του Μίχου με τους βιαστές της 12χρονης  – Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ για δυο φορές τη βδομάδα

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που ο Μίχος «πουλούσε» το 12χρονο κôρίτσι στους πελάτες του.

Ο 53χρονος είχε φτάσει στο σημείο να εκδίδει το θύμα του με «τιμοκατάλογο» ανάλογα με τις αρρωστημένες ορέξεις των παιδοβιαστών.
Άνδρες όλων των ηλικιών, από διάφορα σημεία της Αττικής, ακόμη και από Θεσσαλονίκη, βίαζαν την 12χρονη άλλοτε για 30 ευρώ και άλλες φορές για 200. Ανάλογα με τα κέφια του Μίχου και τη συμφωνία που έκλεινε μαζί τους από τα social media.

Κάποιοι, μάλιστα, ζητούσαν από τον 53χρονο, φερόμενο ως μαστροπό, να έχουν ειδική «τιμή» και συγκεκριμένες ημέρες που θα βρίσκονταν με το κορίτσι.

Δείτε επίσης : Σούρας  Σεπόλια : Αιτία της καταστροφής της 12χρονης η μητέρα

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στον Ηλία Μίχο, ο όποιος προσποιείται την 12χρονη, και σε υποψήφιους «πελάτες», όπως παρουσίαστηκαν στο δελτίο ειδήσεων του Star.

Πελάτης: «Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα;»

Ηλίας Μίχος: «Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ».

Οι συνομιλίες του 53χρονου με τους «πελάτες» του κύκλωματος γίνονταν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και ο Μίχος προσποιούνταν την 12χρονη για να τους «ψαρεύει».

Δείτε επίσης : Σεπόλια : Δεν με αφήνουν να τη δω  Ο σπαραγμός της γιαγιάς

Στην κατάθεσή της, η 12χρονη υποστήριξε σύμφωνα με το nassosblog.gr πως τα ραντεβού κλείνονταν σε αυτοκίνητα, τα οποία στάθμευαν σε ενα «κρυφό» σημείο κοντά στο μετρό των Σεπολίων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close