Σεπόλια : Δεν με αφήνουν να τη δω – Ο σπαραγμός της γιαγιάς

Συγκλονίζει η γιαγιά  της 12χρονης. Σύμφωνα με την ίδια ο 53χρονος της ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τα αδέρφια της

«Είμαι μαζί του μέρα-νύχτα, είμαι κοντά του. Ήμουν στο (ενν. Νοσοκομείο) Παίδων και τώρα πήγανε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και δεν με αφήνουν να πάω και να το δω. Μέχρι χθες το μεσημέρι ήμουν εκεί. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του»:  δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης.

Δείτε επίσης : Κολωνός Νέες εξελίξεις : Συνελήφθη και 33χρονος για βιασμό της 12χρονης

«Ο ένας (ενν,. ψυχολόγος) φεύγει, ο άλλος έρχεται. Της συμπαραστέκονται, της φέρονται ωραία τα παιδιά (ενν. στην δομή του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Για  τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, που επίσης φιλοξενούνται στην ίδια δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» είπε:

«Τα παιδιά μας είναι ευγενέστατα. Το μόνο που… στενοχωριούνται πάρα πολύ, κλαίνε μέρα-νύχτα, θέλουν να έρθουν στο σπίτι τους και θέλουν την μάνα τους».

Δείτε επίσης : Σεπόλια Σοκαριστική μαρτυρία : Χαριεντιζόταν με παιδάκια ο Μίχος

«Τα μικρά τα αντιμετωπίζουν πιο ψύχραιμα, παίζουνε… ξεχνιούνται. Τα μεγάλα…τι να σας πω;» δήλωσε η ίδια.

Και ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες. Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω.

Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός. Εγώ είμαι δίπλα τους μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω…Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε».

Δείτε επίσης : Σεπόλια 12χρονη : Ποιος είναι ο «κύριος Μιχάλης» που ανέφερε η 12χρονη

 

 

Close