Σεπόλια – Σοκαριστική μαρτυρία : Χαριεντιζόταν με παιδάκια ο Μίχος

Σεπόλια : Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το προφίλ του 53χρονου που κατηγορείται για βιàσμό και μαστροπεία. Γειτόνισσα καταγγέλει φρικιαστικά στοιχεία

Γειτόνισσα του 53χρονου που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία με θύμα 12χρονη μιλά στο Mega και αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το προφίλ του δράστη.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά. Αποκαλύπτει πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του 53χρονου, ωστόσο δεν προέβη σε κάποια καταγγελία. «Τον κανόνισα μόνη μου» εξηγεί.

Δειτε επίσης : Υπόθεση 12χρονης: Έρχονταν επώνυμοι, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν

Ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως λέει η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.

Ερωτώμενη για το εάν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

«Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» απαντά στην ερώτηση γιατί δεν προέβη κανείς σε καταγγελία εις βάρος του.

Δειτε επίσης : Σεπόλια: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος για τον βιaσμό της 12χρονης

Η γυναίκα τον χαρακτηρίζει «γλίτσα» και αναφέρει πως είχε πολλές επαφές με παπάδες σύμφωνα με το newsbomb.gr.

«Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω» περιγράφει.

«Έρχονταν επώνυμοι, αγκαλιάζονταν με το 53χρονο, έπαιρναν το παιδί κι εξαφανίζονταν»

Κάτοικος της περιοχής των Σεπολίων μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» κι αποκαλύπτει: «Ό,τι έκανε στο παιδί της, στη 12χρονη, η μάνα και όχι μόνο έκανε και η ίδια. Και λέω όχι μόνο στην 12χρονη γιατί τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κι άλλες αποκαλύψεις που αφορούν και στα άλλα παιδιά».

Δείτε επίσης : Σεπόλια 12χρονη : Αρρωστημένος κύκλος παιδόφιλων γύρω από τον 53χρονο  Το ψεύτικο προφίλ που παγίδευε παιδιά

Και συνεχίζει ο κάτοικος με την περιγραφή του: «Δεν είναι λίγοι οι γείτονες που έχουν συνευρεθεί με το παιδί. έρχοντα επώνυμοι εδώ. Έτρωγαν, αγκαλιάζοντα, φιλιόντουσαν με τον 53χρονο και μετά έπαιρναν το παιδί και εξαφανίζονταν.

»Ανάμεσά τους ήταν ένα μεγαλοδικηγόρος, τρεις καλλιτέχνες, δύο πολιτικοί ακόμα και ιερείς. Εάν δεν βγουν άμεσα τα ονόματα, θα σας τα αποκαλύψω εγώ».

«Μόνο έτσι θα κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια» κατήγγειλε ο κάτοικος της περιοχής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close