Συνελήφθη ο «δράκος» του Αμαρουσίου

Επιτέθηκε σε γυναίκα πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο – «Φορούσε μαύρη φόρμα και κουκούλα και προσπάθησε να την φιμώσει με ταινία», λένε στο protothema.gr αυτόπτες μάρτυρες -Το θύμα του έβαλε τις φωνές – Τελικά τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ

Λίγα λεπτά μετά το τέταρτο χτύπημά του τις τελευταίες δέκα ημέρες συνελήφθη τα ξημερώματα της Τετάρτης ο «δράκος» του Αμαρουσίου.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 6:00 το πρωί όταν ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, επιτέθηκε σε μια γυναίκα σε δρόμο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Η γυναίκα, την οποία κατά πληροφορίες προσπάθησε να φιμώσει με ταινία, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές ξεσηκώνοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Όταν συνέβη αυτό, ο άνδρας το έβαλε στα πόδια αλλά μερικά στενά πιο κάτω τον συνέλαβαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Έλληνα που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Αυτή την ώρα ο συλληφθείς βρίσκεται στο ΑΤ Αμαρουσίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στο «protothema.gr», ο δράστης ήταν εύσωμος και φορούσε μαύρη φόρμα και κουκούλα. Ακολούθησε την γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στην εργασία της, την ακινητοποίησε και προσπάθησε να της βάλει ταινία στο στόμα. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και αμέσως οι περίοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια γεγονός που τρόμαξε τον δράστη, ο οποίος και τράπηκε σε φυγή.

πηγη:protothema.gr

Close