Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Γνωστή νηπιαγωγός «έφυγε» την ίδια μέρα που πέρυσι είχε πεθάνει η αδερφή της

Θρήνος στην Κρήτη για πεντάχρονο παιδί που έπεσε από το μπαλόνι του σπιτιού του Ηράκλειο Κρήτης. στο . Ο πεντάχρονος δίνει μάχη για  την ζωή του.

Το παιδί βρίσκεται στη  ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ και η κατάσταση  του είναι κρίσιμη με κατάγματα στο κεφάλι, στους πνεύμονες αλλά το μεγαλύτερο του τραύμα είναι στο συκώτι.

Όλη η κοινωνία της Κρήτης προσεύχεται για το άτυχο παιδί να γίνει καλά και να επιστρέψει στην οικογένεια του. Οι γιατροί δίνουν μάχη για να κρατήσουν το  παιδί στη ζωή

Το τραγικό συμβάν έγινε το το απόγευμα του Σαββάτου όταν το παιδί κάτω από  αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό. Ο μικρός είναι κουρδικής καταγωγής από τη βόρεια Συρία. Στο σπίτι βρισκόταν η μητέρα του αλλά για βρισκόταν στο μπάνιο.

Η μητέρα του παιδιού δήλωσε στην κάμερα της “Κρήτη ΤV : Δε θέλω να πω ψέματα. Δεν ξέρω τι έγινε και πώς το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι, η μητέρα έχει ακόμη μια 6χρονη κόρη, τον 5χρονο και ένα μωρό μόλις 9 μηνών.

Δείτε επίσης : Ζευγάρι στη Κρήτη υιοθέτησε μωρό που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε χωράφι

Βλέπουμε λοιπόν πως για λίγα λεπτά δεν αργεί  να γίνει το κακό! Η μητέρα άκουσε την κòρη της να λέει πως  ο μικρός είχε πέσει στο κενό, στην πίσω αυλή του σπιτιού.

 

 

 

 

Close