Σοκ:  7χρονος πέθανε ύστερα από ένα πιάτο μακαρόνια

Ο 7χρονος Cameron Wahid παραθέριζε με τους γονείς του όταν έπαθε  βαρύ αναφυλακτικό σοκ, μετά από γεύμαμε   ζυμαρικά μαγειρεμένα με γάλα, σε εστιατόριο της πόλης Ραβέλο . Το προσωπικό του εστιατορίου γνωρίζει  για τις αλλεργίες του παιδιού. Παρόλα αυτά η σερβιτόρα δεν κατάλαβε τι ακριβώς επιθυμούσε η οικογένεια  λέγοντας τους  πως το φαγητό θα ήταν εντάξει .

Το παιδί μέσα σε λίγα λεπτά αφού είχε φάει τα μακαρόνια τα οποία περιείχαν γαλακτοκομικά λιποθύμησε μπροστά στους 43χρονους γονείς του και τον μικρό του αδερφό Aidan. Η οικογένεια μόλις είχε μπει στο τουριστικό λεωφορείου του για την επιστροφή στα δωμάτιά τους αλλά το παιδί έπαθε ανακοπή λίγο παρακάτω.

Σοκ: 7χρονος πέθανε ύστερα από ένα πιάτο μακαρόνια

Η μητέρα του, που είναι νοσηλεύτριά   έκανε αμέσως στον γιο της ένεση αδρεναλίνης, μα ήταν ήδη αργά. Το παιδί έφυγε από την ζωή  τρεις ημέρες μετά  σε νοσοκομείο της  Νάπολη.

Δείτε επίσης : Κάνε το διατροφικό test και ανακάλυψε αν πάσχεις από κάποια διατροφική διαταραχή

Ύστερα από το  τραγικό γεγονός , οι γονείς κινηθήκαν νομικά  προς το εστιατόριο και το προσωπικό του και η αποζημίωση που πήραν αγγίζει   περίπου 300.000 ευρώ. Από την άλλη σερβιτόρα κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια με ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Έτσι  οι γονείς του άτυχου 7χρονου προειδοποιούν όλους τους γονείς για τους κινδύνους  των τροφικών αλλεργικών που μπορεί να κοστίσουν τη ζωή κάποιου.

 

Close