Τραυματιοφορέας  Παίδων: Ασελγούσε σε ναρκωμένα παιδιά

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τραυματιοφορέα  στο νοσοκομείο Παίδων που  κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου κατά συρροή, κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κατά συρροή και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.

Δείτε επίσης : Τραυματιοφορέας Παίδων: Ασελγούσε σε ναρκωμένα παιδιά

Ο 61χρονος τραυματιοφορέας σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star ξεκίνησε την δράση του τον Ιανουάριο, όπου εργαζόταν στην καρδιολογική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων. Η δουλειά του ήταν  να προσέχει από απόσταση   δύο μέτρων τους ανήλικους ασθενείς, σε περίπτωση που εμφανίσουν σπασμούς να τους κρατήσει τα πόδια.

Σύμφωνα με το  προσωπικό του νοσοκομείου, ο 61χρονος φέρεται ότι  θώπευσε δύο ανήλικα κορίτσια ηλικίας 6 και 8 ετών, που βρίσκονταν   σε νάρκωση . Αξίζει να σημειωθεί ότι  το ένα κòρίτσι μετά την ασέλγεια εμφάνισε αιμορραγία. Αυτόματος ειδοποιήθηκε η διεύθυνση του νοσοκομείου όπου διενήργησε ΕΔΕ και ο 61χρονος τραυματιοφορέας μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα.

 11 άνθρωποι από διάφορες ειδικότητες, κάποιοι από αυτούς γιατροί και νοσηλευτές, έχουν καταθέσει στις Αρχές. Οι καταθέσεις του προσωπικού είναι σχεδόν ίδιες και αυτό είναι μια απόδειξη για την ενοχή του τραυματιοφορέα.

Ο τραυματιοφορέας έχει συλληφθεί  μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του την προηγούμενη Παρασκευή που βρέθηκε ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο 61χρονος  απολογείται  την Τετάρτη στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close