Σοκ : βίαζε επί 10 χρόνια την ανήλικη κόρη του και ασελγούσε στην μικρή

Ενάς πα ΤΕΡΑΣ  βι@ζε την  ανήλικη κόρη του και ασελγούσε στη μικρότερη.

Ο δράστης είναι σε διάσταση με την σύζυγό του , το περιστατικό έχει προκαλέσει αναστάτωση στην κοινωνία των Τρικάλων αλλά και της Λάρισας όπου ζει ο 44χρονος.

Η μικρότερη κόρη του είναι σήμερα 8 ετών και η μεγαλύτερη 18 , ο πατέρας ασελγούσε επί 10 χρόνια  στο μεγαλύτερο παιδί . Θύτης είναι ένας 44χρονος άντρας και θύμα κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση βιασμού η 18χρονη σήμερα κόρη του, την οποία φέρεται να βίαζε και να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις από τότε που το κορίτσι ήταν μόλις 8 ετών. Η μικρότερη κόρη του 44χρονου είναι σήμερα 12 ετών.

Δείτε επίσης : Εκφοβισμός στην εφηβική ηλικία μεταξύ κοριτσιών Πως αντιμετωπίζεται

Η υπόθεση φέρεται να ξετυλίχθηκε, όταν η κοπέλα μίλησε στη μητέρα της για τον εφιάλτη που ζούσε για χρόνια και αυτή απευθύνθηκε σε ειδικούς, ζητώντας ψυχολογική στήριξη. Για το θέμα παρενέβη εισαγγελέας και ξεκίνησε έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 44χρονο. Σε βάρος του ασκήθηκαν κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του.

 

Ο 44χρονος συνελήφθη  και του ασκήθηκαν κατηγορίες  για βιασμό κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους κατά συρροή άπαξ και κατ’ εξακολούθηση και πληροφορίες λένε πως ομολόγησε τις πράξεις του.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο 44χρονος συνελήφθη  παλαιοτέρα και για  αδίκημα της κατοχής όπλων.

 

Close