Σοκ : Νεκρό ζευγάρι από κορονοϊό – Τους βρήκε η 11χρονη κόρη τους

Μια τραγική  ιστορία προκάλεσε αναστάτωση  αφού ένα 11χρονο κòρίτσι βρήκε  τους γονείς του πεθαμένους στο κρεβάτι. Το άτυχο ζευγάρι βρήκε τον θάνατο από  τον κορονοϊό.

Δείτε επίσης : Εμπύρετες λοιμώξεις και κορονοϊός στα παιδιά: Παιδίατρος κρούει τον κώδωνα

Στις 18 Φεβρουαρίου, η Erika και ο Gregory Greenman βρέθηκαν νεκροί στο υπόγειο του σπιτιού τους από την 11χρονη κòρης τους… Το ζευγάρι, και οι δύο κοντά στα 40, είχε μπει σε καραντίνα καθώς και είχαν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό.

Οι γείτονες της οικογένειας σύμφωνα με το newsbomb.gr στο Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών περιγράφουν συντετριμμένοι το περιστατικό και κάνουν λόγο για δύο εξαιρετικούς ανθρώπους. «Το να χάνεις τους γονείς σου την ίδια στιγμή για ένα 11χρονο είναι μία πραγματική τραγωδία».

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το ζευγάρι παρουσίασε έντονα συμπτώματα κορονοϊού και είχε πάει στο νοσοκομείο. Επέστρεψαν όμως στο σπίτι και μπήκαν σε καραντίνα στο υπόγειο του σπιτιού τους.

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο σε όλη αυτή την υπόθεση είναι ότι οι τοπικές Αρχές – σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, δεν μπορούσαν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία του ζευγαριού και τελικά βοήθησαν γνωστοί και φίλοι που κινητοποιήθηκαν μέσω των social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close