Σοk στα Χανιά: 43χρονος άντρας νάρκωνε πατέρα με υπνωτικά χάπια και βίaζε την 13χρονη κόρη του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες οι οποίες έρχονται στο φως αναφορικά με τη υπόθεση βιασμού μιας 13χρονης από έναν 43χρονο, που απασχολεί τις δικαστικές Αρχές των Χανίων.

Ειδικότερα, ο 43χρονος, που συνελήφθη στα Χανιά κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης της Ιντερπόλ, κατηγορείται πως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είχε βιάσει 13χρονη, από το Βέλγιο, που βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη.

Δείτε ακόμα: Νεκρή η γυναίκα που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη!

Οι έρευνες των Αρχών ξεκίνησαν μόλις η ανήλικη μαρτύρησε στη μητέρα της όλα όσα έζησε.

Ακολούθησε η καταγγελία της μητέρας και η σύλληψη του 43χρονου, που σήμερα, έπειτα από τη δικογραφία η οποία σχηματίσθηκε εις βάρος του, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή λαμβάνοντας προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Με βάση τα τοπικά δημοσιεύματα, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού είναι ιδιαίτερα στενός φίλος του πατέρα του κοριτσιού.

Δείτε ακόμα: Αναστασοπούλου: Η τρυφερή ανάρτηση με την κόρη της και το δημόσιο μήνυμα – «Πόνος, κλάματα, διαρκής αγώνας με τον εαυτό σου»

Το προηγούμενο καλοκαίρι η 13χρονη, η οποία διαμένει στο Βέλγιο με την μητέρα της, είχε πάει στα Χανιά έτσι ώστε να παραθερίσει με τον πατέρα της. Εκεί ένας φίλος του, φέρεται να πήγαινε στο σπίτι και να ασελγούσε σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού, αφού πρώτα νάρκωνε τον πατέρα με υπνωτικά χάπια.

Πηγή: diaforetiko
Close