Σοκαριστικό :  Άνδρας ξέθαψε την μητέρα του, την μουμιοποίησε και την είχε στον καναπέ για 13 χρόνια

Μια θλιβερή  αλλά και  ανατριχιαστική ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας .

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης είναι πλέον άνδρας που μουμιοποίησε το πτώμα της μητέρας του και το τοποθέτησε σε έναν καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, αφού πρώτα ξέθαψε τον τάφο της και την πήρε στο σπίτι.

Το αποτρόπαιο εύρημα εντόπισε ο εν διαστάσει κουνιάδος του 76χρονου άνδρα, όταν αποφάσισε να τον επισκεφθεί στο σπίτι του.

Παρατηρώντας τον να περιφέρεται έξω σαν «τρελός», ο κουνιάδος αποφάσισε να καλέσει ασθενοφόρο.

Κανείς, ωστόσο, δεν περίμενε να αντικρύσει κάτι παρόμοιο: Οι διασώστες βρήκαν το μουμιοποιημένο πτώμα ξαπλωμένο σε έναν καναπέ πάνω σε έναν σωρό εφημερίδων που χρονολογούνταν από το 2009.

Δείτε επίσης : Ο κακός χαμός στη Δίκη της Πάτρας: Μηνύσεις σε βάρος των γιατρών του Καραμανδάνειου κατέθεσε η κατηγορούμενη

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας Małgorzata Koniarska δήλωσε σχετικά:

Λάβαμε μια καταγγελία σε σχέση με την αποκάλυψη του πτώματος από μέλος της οικογένειας του ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό Rogozina στο Radlin. Στο τμήμα του σπιτιού που ανήκε σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, ανακαλύφθηκε ένα μουμιοποιημένο πτώμα.

«Σύμφωνα με το περιεχόμενο του DNA, το μουμιοποιημένο πτώμα είναι μιας γυναίκας, της Jadwiga L., η οποία πέθανε τον Ιανουάριο του 2010, άρα της μητέρας του Marian L. Διαπιστώθηκε ότι ο τάφος της Jadwiga L., όπου θάφτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2010, παραμένει άδειος».

Είναι πιθανό ότι ο άνδρας ξέθαψε το σώμα της μητέρας αμέσως μετά την ταφή του και στη συνέχεια το μουμιοποίησε, με το σώμα να παραμένει στο σπίτι αυτό από το 2010.

Πιστεύεται ότι ο Marian L. που ζει μόλις 300 μέτρα από το νεκροταφείο πήρε το πτώμα στο σπίτι του με το ποδήλατό του.

Όλα δείχνουν ότι ο άνδρας πρέπει να χρησιμοποίησε κάποια χημικά για να μουμιοποιήσει το πτώμα.

Δείτε επίσης : Ο Άκης Τσελέντης προειδοποιεί Θα έχουμε Νέα Τέμπη σε περίπτωση σεισμού από σχολείο ερείπιο

Παρόλο που η αρχική ανακάλυψη έγινε τον Φεβρουάριο, η είδηση αναφέρθηκε μόλις τώρα, αφού ο ύποπτος κατηγορήθηκε για βεβήλωση πτώματος σύμφωνα με το dikaiologitika.gr . Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Marian L. ήταν «μοναχικός» και οι γείτονές του δεν γνώριζαν καν το όνομά του.

«Έφευγε πάντα από το σπίτι τη νύχτα, έπαιρνε το ποδήλατό του και πήγαινε στο άγνωστο», ανέφερε ένας εξ αυτών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close