Δίκη Πάτρα: Μηνύσεις σε βάρος των γιατρών του Καραμανδάνειου κατέθεσε ο Κούγιας

Εξελίξεις στην δίκη της Πάτρας:  Μηνύσεις σε βάρος των γιατρών του Καραμανδάνειου κατέθεσε ο συνήγορος υπεράσπισης Αλέξης Κούγιας . Θα σκεφτώ αν παραμείνω στην υπόθεση

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην έναρξη της σημερινής διαδικασίας είπε ότι έχει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η παιδίατρος Δυτ. Αχαΐας κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς που λένε ότι επικοινώνησε μαζί τους πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή.

Δείτε ακόμα: Ο Άκης Τσελέντης προειδοποιεί  Θα έχουμε Νέα Τέμπη σε περίπτωση σεισμού από σχολείο ερείπιο

Όπως είπε ο κ. Κούγιας: “Βασική μας σκέψη ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν λόγω ιατρικού λάθους. Έχουμε τις καταθέσεις των γιατρών. Αποτανθήκαμε στη μοναδική παιδίατρο της δυτικής Ελλάδας την κ.Καρατζά η οποία μας επιβεβαίωσε ότι δεν έχει κανένα καρδιολογικο πρόβλημα το παιδί.
Χαίρομαι γιατί με αδιάσειστο τρόπο επιβεβαιωνόμαστε. Και ευχαριστώ και τους συνεργάτες μου.

Η κ. Σαλάππα υπέκυψε στην άποψη της κ. Σπηλιοπούλου και γι αυτό δεν είχαμε ως μάρτυρας την κ. Καρατζά.
Αναδεικνύεται ότι η τεράστια σωματική βλάβη οφείλεται σε χονδροειδές ιατρικό λάθος!
Όπως είπε ο συνήγορος της Πισπιρίγκου “Η κατάθεση της κ. Καρατζά από τον Ιούνιο του 2021 οδηγεί σε κατάρρευση τη δίωξη της κατηγορούμενης.
Οι ψευδομάρτυρες γιατροί ήταν μετά την ανακοπή.
Σε συνομιλία δεν τους επέδειξε να τοποθετήσουν χόλντερ αφού το παιδί ήταν ήδη τετραπληγικό.

Οπως λέει ο κ. Κουγιας προκύπτει ότι κατέθεσαν ψευδώς ο κ. Φίλιας, που είχε αναφέρει ότι μίλησε με την κ. Καρατζά. Επίσης ότι ξαναμίλησε με την ίδια για να επιβεβαιώσει το ραντεβού τους και ότι δεν είχε σημασία να εξεταστεί ξανά το παιδί. Δηλαδή κατασκεύασε δύο συνομιλιες με την Καρατζά.
Η κ.Στογιαννιδου, η κ.Γράψα και η κ. Τριάντου επιβεβαίωσαν τις ψευδείς μαρτυρίες. Έχει διαπραχθει το αδίκημα της ψευδούς κατάθεσης.

Δείτε ακόμα: Θεσσαλονίκη: Κορίτσια ξυλοκόπησαν συμμαθήτριά τους και ανέβασαν βίντεο στο TikTok

Προκύπτει ότι οι παιδίατροι αυτοί ψευδόρκησαν” είπε στο δικαστήριο ο κ. Κούγιας.
“Στην κατάθεση της η κ.Καρατζά διαψεύδει όλους τους ισχυρισμούς των παιδιάτρων αυτών” τόνισε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου. “Η κατηγορουμενη μηνύει σήμερα όλους αυτούς τους παιδιατρους επειδή έλαβε σήμερα γνώση αυτών των καταθέσεων” ανέφερε.
Επισήμανε μάλιστα ότι “πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη καθώς διέπραξαν κατόπιν συνεννόησης, κατασκευαζοντας όλοι το ίδιο αφήγημα που θα μπορούσε να φέρει την ανακοπή σε αυτό το παιδί”.
Εισαγγελέας: Να κληθεί ως μάρτυρας η κ.Καρατζά

Ο Εισαγγελέας αγορεύοντας πάνω στο αίτημα της υπεράσπισης είπε: “Όσον αφορά το αίτημα να κληθεί η Καρατζά, είχε τεθεί εξαρχής από πλευρά της υπεράσπισης. Θεώρησα οτι ταν πρόωρο το στάδιο τότε. Πλέον έχει προκύψει ότι έχουν καταθέσει γιατροί ότι είχαν επικοινωνία με την Καρατζά και ότι είχε δει εκείνη εκείνη το παιδί πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο το 21. Προτείνω να κληθεί να καταθέσει ως μάρτυρας ενώπιον μας.”
Εισαγγελέας: Το έγγραφο επειδή αφορά και τα άλλα παιδιά θεωρώ ότι δεν ειναι της παρούσης σε αυτό το στάδιο. Αν το θεωρήσουμε κρίσιμο θα το δούμε σε εκείνο το σημείο. Μπορούμε προς το παρόν να επιφυλαχθουμε ως προς το έγγραφο.

Δείτε ακόμα: Τέμπη: Υπέβαλε μήνυση και ζητά αποζημίωση γιατί οι διασώστες πάτησαν το χωράφι του

Κούγιας: “Θα πρέπει σήμερα το δικαστήριο σας να έχει την κατάθεσή της Καρατζά ώστε να την ρωτήσουν “ποιος σας είπε αυτό, το άλλο”.
Με αυτούς τους τύπους που έβγαιναν στην τηλεόραση και έλεγαν ότι είναι δικηγόροι και άλλαζαν κοστούμια όλη μέρα. Πως γίνεται να μην διαβαστεί αυτό το έγγραφο;
Θα σκεφτώ αν θα παραμείνω στην υπόθεση”. Το δικαστήριο σύμφωνα με το www.ereportaz.gr αποσύρθηκε για να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα της υπεράσπισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close