Στο Υπουργείο Υγείας κάλεσε τους υπεύθυνους της Avexis o Β. Κικίλιας – Θα ζητήσει έκπτωση για το φάρμακο του Παναγιώτη Ραφαήλ

Συνάντηση με τους υπεύθυνους της ελβετικής εταιρείας Avexis που παράγει το σωτήριο φάρμακο για την πάθηση του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ θα πραγματοποιήσει στο Υπουργείο Υγείας εντός της ημέρας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του iatropedia.gr, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας κάλεσε τους Ελβετούς υπεύθυνους της εταιρείας Avexis, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να ζητήσει έκπτωση για το σωτήριο φάρμακο. Υπόθεση που έχει ξεσηκώσει το πανελλήνιο και έχει προκαλέσει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης για το μικρό παιδί.

Δείτε ακόμη Μέγκαν Μαρκλ: “Υπάρχω, δε ζω” Μόνιμη μετακόμιση του ζευγαριού;

Ο Βασίλης Κικίλιας, σκοπεύει να ζητήσει από τους υπεύθυνους της εταιρείας Avexis, η οποία είναι θυγατρική της Novartis, να ρίξουν την τιμή του φαρμάκου, ώστε το μικρό παιδί να πραγματοποιήσει το ταξίδι στη Βοστώνη με τα χρήματα που έχουν, ήδη, συγκεντρωθεί.

Στις παρασκηνιακές κινήσεις που κάνει ο υπουργός Υγείας, ο οποίος όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει σταματήσει να επικοινωνεί με την οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ, εντάσσεται και η επικοινωνία του τις προηγούμενες μέρες με το εξειδικευμένο κέντρο Boston’s Children Hospital, επικοινωνία που έκανε και ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας.

Ίσως, όπως όλα δείχνουν πλέον, το ταξίδι του μικρού Παναγιώτη να γίνει πραγματικότητα καθώς φαίνεται ότι θα υπάρξουν σημαντικές θετικές εξελίξεις εντός της εβδομάδας.

iatropedia.gr

Δείτε όλα τα νέα εδώ

Close