Το άδοξο τέλος του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα που συγκλόνισε την κοινή γνώμη – Η Αθηναΐς Νέγκα είναι η κόρη του

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μετά τα Μεσάνυχτα”, ήταν η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία συγκλόνισε με την εξομολόγησή της για τον θάνατο του πατέρα της.

Δείτε επίσης Ραγίζει καρδιές η μάνα του 4χρονου Βασίλη – «Αυτό που έπαθα να μην το πάθει άλλη μάνα»

«Θυμάμαι στιγμές με τον πατέρα μου. Εγώ πήγα σχολείο, με διάβαζε ο μπαμπάς μου, με έμαθε να διαβάζω. Μέχρι τα 7 περίπου πιστεύεις ότι ο μπαμπάς σου είναι Σούπερμαν, πιστεύεις ότι είναι άτρωτος, δεν τον έχεις απομυθοποιήσει ακόμα. Το πιο βαρύ κομμάτι στο δικό μου πένθος είναι ότι είναι κάτι που οι άλλοι ήξεραν. Ήταν θέμα συζήτησης, με έδειχναν με το δάχτυλο και καταλάβαινα ότι έλεγαν για το πένθος μου.

Είναι πολύ τραυματικό, εγώ το είδα αυτό το πράγμα στην τηλεόραση, είδα τον θάνατο του πατέρα μου στο δελτίο ειδήσεων. Είναι μια απώλεια που δεν μπορείς να ξεπεράσεις ποτέ, είναι πολύ άγρια, πολύ άσχημη… Ότι είμαι στη ζωή είμαι εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου. Είναι μια μαυρίλα και μια μπάλα γύρω από το από το πόδι σου που σε τραβάει στον πάτο. Είναι όμως και μια ελευθερία που σε κάνει να σταθείς στα πόδια σου», είπε μεταξύ άλλων η Αθηναϊς Νέγκα.

Δείτε επίσης Τροχαίο ατύχημα για πασίγνωστο Έλληνα δημοσιογράφο!

https://www.youtube.com/watch?v=DnyXekuxD20

Με πληροφορίες από zappit.gr

Close