Θυμάστε τη Μαίρη Γεώρτση από το «Bar»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά!

Σχεδόν πριν από είκοσι χρόνια, είδαμε για πρώτη φορά στις οθόνες μας το πολυσυζητημένο τότε ριάλιτι Bar!

Δείτε επίσης Δείτε πως είναι 10 χρόνια μετά το koρίτσι των Mazoo and the Zoo και με τι ασχολείται και θα πάθετε πλάκα!

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του «Bar» υπήρξε αναμφίβολα η Μαίρη Γεώρτση από την Αλεξανδρούπολη η οποία με όνο και μόνο «χαρτάκι» κατάφερε να αναστατώσει τους συμπαίκτες της, να πρωταγωνιστήσει για μήνες στις μεσημεριανές εκπομπές και να εξελιχθεί σε αγαπημένη παίκτρια του κοινού, σύμφωνα με το dailymedia.gr!

Την ώρα που όλος ο κόσμος έψαχνε να βρει τι έγραφε τελοσπάντων το χαρτάκι εκείνο, η ίδια κατάφερε με έξυπνες κινήσεις να φτάσει μέχρι τον μεγάλο Τελικό και να τερματίσει 2η, αφού τη νίκη της την έκλεψε μέσα από τα χέρια ο Κρητικός Ανδρέας Παρασκάκης ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ ότι… την είχε ερωτευτεί.

Η Μαίρη, σε αντίθεση με άλλες συμπαίκτριές της εξαφανίστηκε από τα φώτα αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Σήμερα, ζει μόνιμα στην Αθήνα και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Όσο για την εμφάνισή της;

Δείτε επίσης Πόσο άλλαξε ο «Μάκης» του «Εμείς & εμείς» μετά από 21 χρόνια; Δείτε πως είναι σήμερα!

Θυμάστε τη Μαίρη Γεώρτση από το «Bar»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά! Θυμάστε τη Μαίρη Γεώρτση από το «Bar»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά! Θυμάστε τη Μαίρη Γεώρτση από το «Bar»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά! Θυμάστε τη Μαίρη Γεώρτση από το «Bar»; Δείτε πώς είναι σήμερα 20 χρόνια μετά!

Με πληροφορίες από dailymedia.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Close