Κλέαρχος Μαρουσάκης: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, δίνει μία πρώτη εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Φετινό Πάσχα 2023.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Δείτε ακόμα: Δική Πάτρας: Συνήθως όταν το παιδί σου δεν ανταποκρίνεται το σκουντάς, φωνάζεις. Αυτήν την αντίδραση δεν την περίμενα.

Μπορεί να απομένουν δύο βδομάδες μέχρι το Πάσχα, ωστόσο χιλιάδες Έλληνες προετοιμάζουν ή έχουν κανονίσει ήδη την εκδρομή τους σε κάποιο νησί ή άλλο προορισμό – Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, επιχείρησε να δώσει μία πρώτη εικόνα για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Πάσχα.

«Με την Άνοιξη από τη μια μεριά να προσπαθεί να επιβάλει τους ρυθμούς της, τον Χειμώνα όμως από την άλλη να μην καταθέτει τα όπλα, θα αποχαιρετήσουμε τον Μάρτη αλλά και θα υποδεχτούμε τον Απρίλη στη χώρα μας», ανέφερε για τον καιρό των επόμενων ημερών ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος έκανε και την πρώτη πρόγνωση για το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, το Σαββατοκύριακο θα ανέβει η θερμοκρασία, η οποία όμως θα ξαναπέσει τη Δευτέρα, ενώ θα έχουμε ακόμη αρκετή αφρικανική σκόνη και λασποβροχές.

Σχετικά με το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και την Μεγάλη Εβδομάδα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ξεκαθαρίζει πως ο καιρός θα είναι άστατος.

Δείτε ακόμα: ΕΦΕΤ: Επικίνδυνα κρέατα και αλλαντικά με νιτροζαμίνες που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το www.newsbomb.gr μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη τα σκαμπανεβάσματα του καιρού θα είναι αρκετά έντονα.

«Μεγάλο Σάββατο και Κυριακή του Πάσχα ας ελπίσουμε ο καιρός να είναι καλός», λέει ο μετεωρολόγος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις στο Daddy-Cool.gr

Close