Τραγικό: 2 αυτοκίνητα σε γκρεμό στη Μύκονο- Νεκρή μία 18χρονη

Ένα κορίτσι μόλις 18 χρονών έχασε τη ζωή της σε διακοπές της στη Μύκονο, όταν δύο αυτοκίνητα έπεσαν σε γκρεμό. Πρόκειται για μία παρέα η οποία είχε επισκεφθεί το νησί για διακοπές.  Και τα δύο αυτοκίνητα έπεσαν από το γκρεμό με αποτέλεσμα η μία επιβάτης να χάσει τη ζωή της.

Μια παρέα αλλοδαπών κοριτσιών επισκέφθηκε το νησί των ανέμων για να κάνει ονειρεμένες διακοπές το φετινό καλοκαίρι, οι οποίες όμως μετατράπηκαν σε εφιάλτη τα ξημερώματα της Πέμπτης λίγο μετά τη βραδινή τους διασκέδαση, σύμφωνα με το mykonosvoice.gr.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, την Πέμπτη 23-07-2020 τα ξημερώματα στη Μύκονο επί της επαρχιακής οδού Αγίου Στεφάνου-Φαναρίου, δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα τα οποία κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση με επιβαίνοντες συνολικά οχτώ αλλοδαπές γυναίκες, εξετράπησαν της πορείας τους διαδοχικά και κατέπεσαν στο γκρεμό. Συγκεκριμένα, τα δύο οχήματα έπεσαν από ύψος σε βραχώδες παραλιακό σημείο.

Δείτε επίσης Θεσσαλονίκη-Νέα απόπειρα αρπαγής ανηλίκου από 63χρονο άνδρα

Αποτέλεσμα του σοβαρού ατυχύματος ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός μίας 18χρονης και ο ελαφρύς τραυματισμός των υπολοίπων επιβαινόντων σε αυτά. Η άτυχη 18χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Οι υπόλοιπες τουρίστριες δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Τραγικό: 2 αυτοκίνητα σε γκρεμό στη Μύκονο- Νεκρή μία 18χρονη Τραγικό: 2 αυτοκίνητα σε γκρεμό στη Μύκονο- Νεκρή μία 18χρονη

Close