Τραγωδία:  Μητέρα έφυγε από τη ζωή την ώρα που θήλαζε, έπεσε πάνω στο μωρό και του προκάλεσε θάνατό από ασφυξία

Ο 3χρονος γιος της οικογένειας απάντησε στα αδιάκοπα τηλεφωνήματα του πατέρα , λέγοντας του πως η μαμά κοιμάται ακόμη. Η αυτοψία για τον θάνατο μητέρας και κ0ρης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Τραγικό θάνατο από ασφυξία βρήκε ένα μωράκι που θήλαζε όταν η μητέρα του πέθανε την ώρα που το τάιζε, έπεσε πάνω του και το καταπλάκωσε.

Ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας του μικρού κοριτσιού σύμφωνα με το newsbeast.gr τηλεφωνούσε επανειλημμένως και προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί τους. Τελικά το τηλέφωνο σήκωσε ο 3χρονος γιος του, ο οποίος του απάντησε πως «κοιμάται ακόμη».

Δείτε επίσης : Σοβαρό τροχαίο για την τραγουδίστρια Μαρία Τζινέρη Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ (Video)

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Corrientes στη βόρεια Αργεντινή, όταν η 30χρονη Mariana Ojeda, μητέρα τριών παιδιών, βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο μικρότερα παιδιά της, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Η μεγαλύτερη κόρη της γυναίκας επισκεπτόταν τη γιαγιά της, ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά. Όταν η γυναίκα δεν απάντησε το τηλέφωνο στη μεγαλύτερη κόρη της, συγγενείς άρχισαν να της τηλεφωνούν συνεχώς χωρίς να πάρουν απάντηση. Ο σύζυγος προσπάθησε επίσης να μιλήσει μαζί της μέχρι που ο γιος του το σήκωσε. «Η μαμά ακόμα κοιμάται», είπε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Telecinco, ο σύζυγος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και αμέσως επέστρεψε σπίτι, όπου βρήκε τη σύζυγο και τη δύο μηνών κόρη του νεκρές στο κρεβάτι.

Δείτε επίσης : Pregorexia: Η διαταραχή στην εγκυμοσύνη που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του εμβρύου

Μια αυτοψία για τον θάνατό τους βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι καμία από τις δύο δεν έχει πάνω της κάποιο σημάδι βίας.

Πιστεύεται ότι η μητέρα, που έπασχε από σοβαρή υπέρταση, υπέστη σοκ και πέθανε, προκαλώντας ασφυξία στο κοριτσάκι που θήλαζε εκείνη την ώρα.

Η έρευνα για τη συγκλονιστική υπόθεση συνεχίζεται…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close