8_μηνών_παιδί_πνίγηκε_με_το_λάτιχο_από_το_μπαλόνι_

Μωράκι 8 μηνών μπερδεύτηκε με κορδόνι μπαλονιού και πέθανε από ασφυξία! Ένα τραγικό γεγονός φαίνεται πως συνέβη σε 8 μηνών παιδάκι, που έφυγε από την ζωή εξαιτίας ενός κορδονιού από μπαλόνι. Το παιδάκι φαίνεται πως έπαιζε με αυτό το κορδόνι μπαλονιού και έπαθε ασφυξία.

Η είδηση είναι πραγματικά τραγική και αποτελεί υπενθύμιση για όλους τους γονείς του κόσμου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα παιδιά τους, πόσο μάλλον όταν αυτά είναι ακόμη μικρά. Πολλές φορές οι γονείς, δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε τα παιδιά μας, επειδή αποσπάται η προσοχή μας ή δεν σκεφτόμαστε μερικά πράγματα.

Δείτε ακόμα Ποιος είναι ο Jonathan Galindo που ωθεί παιδιά στην αυτοκτονία;

Η παρακάτω είδηση όμως, αποτελεί μία υπενθύμιση ότι το κακό πολλές φορές δεν αργεί να γίνει. Η είδηση έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει θλίψη σε όσους την διάβασαν. Προσοχή λοιπόν φίλες και φίλοι, γιατί πολλές φορές μπορεί να γίνει το κακό με τα πιο απίστευτα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω: 

Η είδηση μιλάει για το 8 μηνών κòριτσάκι από την Μαλαισία. Το μικρό αγγελούδι λεγόταν Kaylia και το τραγικό περιστατικό συνέβη όταν η μικρή βρισκόταν στην κούνια της. Το παιδί, φαίνεται πως προσπάθησε να φτάσει ένα μπαλόνι που ήταν δεμένο στο κρεβάτι των γονιών της.

Δείτε επίσης : Πάτρα: Το δράμα της οικογένειας που έχασε και δεύτερο παιδί σε 2 χρόνια

Όμως το μικρό αγγελούδι μπερδεύτηκε και τύλιξε γύρω από τον λαιμό του το κορδόνι από το μπαλόνι. Αυτό είχε ως τραγικό αποτέλεσμα να του κοπεί η αναπνοή και τελικά να φύγει από την ζωή. Οι γονείς του παιδιού σύμφωνα με τους γείτονες, όσο και τον οικογενειακό τους γιατρό είναι θαυμάσιοι άνθρωποι και θαυμάσιοι γονείς.

Πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική έρευνα αλλά και έρευνα των αρχών της χώρας και σύμφωνα με τους αρμόδιους ο θάνατος του μικρού βρέφους οφείλεται σε ατύχημα. Πως όμως έγινε το ατύχημα;

Το χρονικό του τραγικού συμβάντος

Ο μπαμπάς της μικρής ήταν στην δουλειά ενώ η μητέρα της βρισκόταν μαζί στο δωμάτιο και έπαιζαν. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, η μαμά χρειάστηκε να πάει στην κουζίνα για να πλύνει μερικά πιάτα. Η μικρή έμεινε μόνη της στο κρεβάτι της.

Τότε ήταν που προσπάθησε να πιάσει το μπαλόνι το οποίο και τελικά τυλίχτηκε στον λαιμό της και της έκοψε την αναπνοή. Η μητέρα του παιδιού άκουσε έναν περίεργο θόρυβο μέσα από το δωμάτιο που βρισκόταν το βρέφος και έτρεξε να δει τι συνέβη.

Όταν αντίκρισε αυτό το σοκαριστικό θέαμα έκοψε αμέσως το κορδόνι του μπαλονιού και κάλεσε το ασθενοφόρο το οποίο και έφτασε αμέσως. Οι νοσηλευτές, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να παρέχουν στην μικρή τις πρώτες βοήθειες και να την επαναφέρουν στην ζωή. Όμως δεν τα κατάφεραν και λίγη ώρα αργότερα επιβεβαίωσαν τον θάνατό της.

 Δείτε όλα τα άρθρα για την ασφάλεια παιδιού στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo cover via: pinterest

Close